Ryby


Kapr na mandlích

Potřebujeme: 400 g kapra, 320 g oleje, 120 g másla, 160 g mandlí, citronová...
více...

Návod na kapří hranolky - videorecept

Lahodná a vynikající speciality z kapra. I když někdo kapra nemusí...
více...

Návod na výborné kapří biftečky - videorecept

Zdraví pokrm a rychle připravený. Levné jídlo a pro naše tělo má...
více...

Návod na pstruha na kmině - videorecept

Chuťovka, kterou máte zachvíli z vynikajícím vysledkem. Všechno do podrobna...
více...

Návod na lososa s přelivem - videorecept

Lahodný rychlý recept. Chutná výborně s bramborovou kaší. Dietní a lehké...
více...

Návod jak vykuchat a rozporcovat rybu - video

Správné kuchání ryb a porcovaní Jednoduše a rychle si můžeme připravit...
více...

Návod jak zbavit rybu kostí - video

Návod na rybí filety Jednoduše a rychle zbavit rybu kostí. Vše na našem...
více...

Rybí maso zdroj vitamínu D

Rybí maso má nejvíce výjimečných živin, které se nacházejí jen v tomto...
více...

Rybí pochoutky

Ryby jsou pro náš organismus zdravou a chutnou pochoutkou, kterou bychom si mohli...
více...

Podle čeho si vybereme ryby

Různé druhy ryb mají různé kulinářské zážitky, proto je dobře vědět co si...
více...

Ryby důležité pro život

Jídla z ryb jsou podle odborníků na výživu důležité pro zachování zdraví....
více...

Ústřice

Tyto mořské příšerky patří mezi měkkýši a vyznačují se tím, že...
více...

Mořský čert

Název ryby je odvozen od jejího hrůzostrašného zjevu a černé barvy. Mořský...
více...

Mořský vlk

Žije v mělčích oblastech teplých a tropických moří. Některé druhy lze...
více...

Australský losos

I přes svůj název není Kahawai čili australský losos příbuzný s lososem...
více...

Originální kaviár

Nejstarší rybolovy kaviáru začali Rusové ve městě astrachán, které je tímto...
více...

Mořský mečoun plný zdraví

Patří mezi masité a tučné ryby spolu s tuňákem, lososem, makrely a sardinky,...
více...

Mořský mečoun pro zdraví

Patří mezi masité a tučné ryby spolu s tuňákem, lososem, makrely a sardinky,...
více...

Siven zdravá ryba

Středně velká ryba s šedou pokožkou pokrytou světlými oranžovo-růžovými...
více...

Výborné ryby na talíři

Ryby vhodně upravené neuspokojí pouze naše chuťové pohárky. Jejich konzumace...
více...

Kapr ve víně

Vyhrazeno pro gurmány. Protože kousky kapřího masa v chutné omáčce...
více...

Nadívaný pstruh

Rychlý a nenáročný recept, podle kterého si pstruha připraví i méně...
více...

Kapr trochu jinak

Kapr, to nemusí být jen klasika v trojobalu. Výborná je i kombinace této...
více...

Smažený kapr - video

Připravte si smaženého kapra i během roku a nečekejte na vánoce. Na našem...
více...

Výborný jednoduchý recept

Jednoduchý, ale výborný a také zdravý recept. Rybu totiž provází hojná...
více...

Výborná štika na kmíně

Štika je parádní ryba, která nepotřebuje náročné recepty s množstvím...
více...

Budem grilovat ryby

Grilovací sezóna už začala a stejně se nabízejí na tento způsob tepelné...
více...

Tuňá s chipssi

Přísady ½ zralého, ale stále pevného avokáda nakrájená na cca půl...
více...

Grilovaný uzený losos

Suroviny Filet losos s kůží celý filet Mořská sůl 6 g Olivový olej 50...
více...

Skvělé ragu z ryb

Postup: Na kousky nakrájený losos a Pangasius poprášíme moukou, přidáme...
více...

Ragu z ryb

Postup: Na kousky nakrájený losos a Pangasius poprášíme moukou, přidáme...
více...

Kapr s těstovinami

Příprava: Vykoštěného kapra posypeme moukou a na oleji zprudka opečeme....
více...

Zapečený losos

  Počet porcí: 4 Suroviny: 4 filé lososa cca 150 g 200 g kukuřičných...
více...

Rajčatová treska

Přísady: 600 g filet z tresky 300 g cherry rajčat 400 g zelených...
více...

Kuřecí prsa na houbách

  Přísady: 4 kuřecí prsa 500 g hub (kuřátka, hlíva ...) 1 stroužek...
více...

Domácí rybí prsty

  Ingredience: 2 lžičky kojenecké vody 1 lžíce speciální kaše...
více...

Candát po Italsku

  Budeme potřebovat: candáta - 1kg máslo - 125 gramů jeden větší...
více...

Výborná štika na šalvěji

SUROVINY, potřebné pro přípravu: 2 lžíce šalvěje 1 lžička...
více...

Výborná a trochu exotická krevetová polévka

Potřebujeme: 300 g královských krevet 100 g šalotky 50 g másla (82%...
více...

Plněný pečený losos s gorgonzolou

  Na lososa plněného gorgonzolu s ořechy, fazolky a hrozném pro 4 osoby...
více...

Lososová lahůdka

Použité suroviny: 1 kg lososa 3 cibule 50 ml citronové šťávy 50 ml...
více...

Nakládané ryby

Použité suroviny: 1 větší nebo 2 menší ryby (můžete použít jakýkoli...
více...

Falešný losos

Použité suroviny: 600 g dobře vykostěného podušeného jakéhokoliv mletého...
více...

Salát podle Noru

Použité suroviny: 1 balíček surimi (krabích) tyčinek 1 bílý jogurt 1...
více...

Rybí závitky s brokolicovou kaší

Použité suroviny: 3 ks file | dle chuti: celer, mrkev, petržel, hrášek,...
více...

Pečenáče na nový rok

Použité suroviny: 1 kapr | dle chuti: hořčice a sůl | dle potřeby:...
více...

Z kapra nákyp

Použité suroviny: 400 g kapra 30 g hladké mouky 30 g másla 4 dcl...
více...

Rybí filé po Německu

Použité suroviny: 4 porce filé | trochu citrónová šťáva | 1 lžíce...
více...

Okounci jak v peřince

Použité suroviny: 1 kg okounů 4 lžíce kečupu 100 g tatarky 100 g...
více...

Z uzeným lososem amoleta

Použité suroviny: 10 dkg uzeného lososa 10 dkg sladké smetay 5 dkg...
více...

Ostroretka na zelenině a ovoci

 Použité suroviny: 2 ks ryby 2 ks papriky 2 ks rajčat 4 ks cibulka...
více...

Z kyselých rybek očka

Použité suroviny: 560 g kyselé ryby bez nálevu a zeleniny 200 g...
více...

Kapr plněný ořechama

Použité suroviny: 1 kapr 2 cibule 1 hrnek vlašských ořechů dle...
více...

Španělská paela

Použité suroviny: 100 g rybího filé 200 g rýže 50 g pórku 150 g...
více...

Rybí náplň v palačinkách

Použité suroviny: 1 smetanu 1 cibuli 500 g rybího filé 1 lžíci...
více...

Filety s pangasem v hořčičné omáčce

Použité suroviny: 600 g filetů pangase, sůl, špetka pepře, 350 ml zakysané...
více...

Filé Pangas

Použité suroviny: 1 kg pangasia dolnookého (4 filety) | 1 kořen čestvého...
více...

Oblečený Pangasius v bylinkovém kabátě

Použité suroviny: 3 lžíce olivového oleje dle chuti: tymián, rozmarýn,...
více...

Pangas v zelenině

Použité suroviny: 2 Filety Pangase Mražená zelenina (hrášek, kukuřice,...
více...

Sýrový Pangasius

Použité suroviny: 1kg mrazene ryby Pangasius, 3 cibule, 3 stroužky česneku,...
více...

Pangas v hořčičné omáčce

Použité suroviny: 3 šalotky 2 lžíce másla 2 lžíce hrubozrnné...
více...

S Francouzkou hořčicí Pangasius

Použité suroviny: 2 filety pangase | 5-10 dkg slaniny (anglické) | 1 cibule |...
více...

Rolky Pangas

Použité suroviny: filety z pangase nebo jiné i jiné větší filety,...
více...

Přikrytý pangas

Použité suroviny: 4 filety pangase | trochu másla | trochu oleje na smažení...
více...

Speciálně upravený Pangasius

Použité suroviny: 4 filety pangase | trochu másla | trochu oleje na smažení...
více...

Řízek z Pangasiuse

Použité suroviny: 0,5 kg pangasia 6 středních brambor 2 mrkve půlka...
více...

Pangasius pečený se zeleninou

Použité suroviny: 0,5 kg pangasia 6 středních brambor 2 mrkve půlka...
více...

Zapečený Pangas se smetanou a sýrem

Použité suroviny: 4 ks filé mořské ryby Pangas dle chuti: koření...
více...

Rychle smažený Pangasis

Použité suroviny: 500g pangase, sůl, koření na ryby Těstíčko: 500ml...
více...

Pangas upravovaný v troubě

Použité suroviny: pangas sůl, kmín, solčanka, sl. paprika, koření...
více...

Pangas skrustou

Použité suroviny: 2 ks pangasiuse 1 mražená zeleninová směs koření...
více...

Pangas v koprové košilce

Použité suroviny: 1 kg filety z pangase | 2 lžíce instatní jíška | 1 kus...
více...

V parmazánové krustě pangasis

Použité suroviny: 4 filety pangasia 3–4 bílky hrst jemně nastrouhaného...
více...

V paprikové krustě pangasis

Použité suroviny: 1 balení filety z Pangasia 1 dcl pomerančové...
více...

V omáčce z bůčku a rajčat pangasis

Použité suroviny: 1/2 kg pangasia 4 plátky bůčku 300 g rajčat 1...
více...

V omáčce z rajčat a bůčku pangasis

Použité suroviny: 1/2 kg pangasia 4 plátky bůčku 300 g rajčat 1...
více...

Ovíněný kabátek pro pangasise

Použité suroviny: 2 filety pangasia (cca 1/4 kg jeden) | dle chuti: sůl | 3...
více...

Švédský pangasius

Použité suroviny: 0,5 kg pangasius (nebo jiné vykostěné ryby), 6 středních...
více...

Zapečený pangasius se žampióny

Použité suroviny: 500 g pangasia 1 dl suchého bílého vína 1 dl vody 4...
více...

Zapečená parmice se slaninou a cibulí

Použité suroviny: 500 g parmice 2 ks červené cibule 4 storužky...
více...

Z makrel paštika

Použité suroviny: 450 g uzené makrely či uzeného lososa, 100 g netučného...
více...

Sardinková paštika

Použité suroviny: 250 g sardinek (2 konzervy sardinek v oleji) | 125 g...
více...

Z uzeného pstruha paštičky

Použité suroviny: 300 g uzeného pstruha, 250 g smetanového čerstvého...
více...

Z tresčích jater Pepčova pomazánka

Použité suroviny: 150 g tresčích jater 100 g másla 125 ml mléka 1...
více...

Makrela pečená na česneku

Použité suroviny: 4 makrely 1 kg brambor petrželová nať sůl olivový...
více...

Upečená makrela

Použité suroviny: 4 makrely 1 kg brambor petrželová nať sůl olivový...
více...

Ryba pečená s pórkem

Použité suroviny: 600 g rybího filé z tresky 1 velký pórek 1 větší...
více...

Ryba pečená s jogurtem

Použité suroviny: 4 porce ryby 4 stroužky česneku 1 lžička mletého...
více...

Ryba pečená na kmínu

Použité suroviny: 1 ryba dle chuti: sůl, pepř, kmín a citrónová...
více...

Ryba pečená na citrónu a oříškách

Použité suroviny: 1/4 hrnku jemně usekaných nebo nastrouhaných lískových...
více...

Pražma pečená v aromatické krustě

Použité suroviny: 2 mořské pražmy, každá o váze asi 500 g, 700 g...
více...

Pražma pečená

Použité suroviny: 4 menší pražmy , majoránka, oregano, sůl, máslo, 2...
více...

Ryba pečená se zeleninou

Použité suroviny: zelená paprika žlutá paprika červená paprika 1 ks...
více...

Ryba pečená se sojovými klíčky

Použité suroviny: dle chuti: sójovou omáčky 60 g sójových klíčků dle...
více...

Treska pečená se zeleninou na smetaně

Použité suroviny: Filetů z tresky 500 g Zakysané smetany 250 g Šalotek...
více...

Treska pečená s limetkami

Použité suroviny: 1-2 feferonky dvě hrsti nakrájené petrželky 4 filety...
více...

Treska pečená s jablky

Použité suroviny: 4 filety z tresky 2 větší jablka hrst vlašských...
více...

Rolky pečené z platýse na másle s bylinkami

Použité suroviny: 400 g mražených rolek z platýse | 1 lžička rybí...
více...

Pálivý lín

Použité suroviny: 40 g slaniny 1 sklenku červeného vína 4 sardelové...
více...

Rybí pikantní směs

Použité suroviny: 500 g rybího masa 50 g libovější anglické slaniny 1...
více...

Rybí pikantní prsty

Použité suroviny: 16 rybích prstů 1 hrneček sladkého kečupu 2 lžičky...
více...

Rybí pikantní měšce

Použité suroviny: 100 g masa z lososa, 250 g krabího masa, 150 g zakysané...
více...

Rybí pikantní filé v balíčku

Použité suroviny: 4 filety z tresky po 150 - 200 g 2 - 3 rajčata 1...
více...

Smažené pikantní rybí filé

Použité suroviny: 4 porce rybího filé sůl oloupaný česnek sladká...
více...

Zapečený pikantní kapr

Použité suroviny: půlka kapra 1 velká cibule 2 lžičky strouhaného...
více...

Rybí placičky

Použité suroviny: 250g Rybího masa bez kostí 250g vařených brambor 2...
více...

Platýs v slaninové dece

Použité suroviny: 4 porce platýsa každý asi 250g, hladká mouka na obalení,...
více...

Citrus s kuskusem a platýsem na zahradním grilu

Použité suroviny: 4 plátky platýze, každý asi 180g a 3 cm tlustý |...
více...

Zeleninový salát Romanesco s platýsem

Použité suroviny: 1 balení zmražené zeleninové směsi (romanesco) | 10 lžic...
více...

V pomerančovo smetanové omáčce platýs

Použité suroviny: 400 g filetu z platýse 1 KL kořeněné soli 2 PL...
více...

Šalvějová koprová kůrčička na platýsu

Použité suroviny: 4 filety z platýse, sůl, šťáva z 1 1/2...
více...

Bramborový salát s platýsem

Použité suroviny: 800 g lojových brambor | 250 g zelených fazolových lusků |...
více...

Mlynářský platýs

Použité suroviny: 150 g platýs | 1,5 lžíce citrónová šťáva | 3 g hladká...
více...

Sardinky plněné

Použité suroviny: 18 čerstvých sardinek, 3 rajčata olivový...
více...

Závitky plněné z mořského okouna

Použité suroviny: 4 filety z mořského okouna, každý o váze asi 200 g |...
více...

Pikantní omáčka s kapřími podkůvkami

Použité suroviny: 1 vykuchaný kapr | 1 citron | 6 bobkových listů | 2 vejce |...
více...

Kapří podkovičky

Použité suroviny: 1 kapr 2 vejce 2 lžíce mléka citrónová...
více...

Rybí pánev s provensálským kořením

Použité suroviny: 600 g rybích filetů dle chuti: sůl 1 lžička...
více...

Filety z pstruhů v zeleninové rýži

Použité suroviny: 4 filety za pstruhů 1 balení mražené zeleninové směsi...
více...

Ze Švýcarska pstruzi

 Použité suroviny: 4 pstruzi | dle chuti: sůl | dle chuti: petrželová nať |...
více...

Pstruzi se žapióny

Použité suroviny: 4 pstruzi | dle chuti: sůl | dle chuti: petrželová nať |...
více...

Grilovaní pstruzi ve slaninovém županu

Použité suroviny: 4 pstruzi | 1 stroužek česneku | 100 g mandlových lupínků...
více...

Pstruzi se zeleninovou rýží

Použité suroviny: 4 filety pstruha z 1 citronu šťávu 250 g rýže 1...
více...

Utopený kapr

Použité suroviny: 4 porce kapra 1 citron dle chuti sůl 2 -3 lžíce...
více...

Žraločí přírodní filé

Použité suroviny: žraločí...
více...

Karbanátky z rybího masa

Použité suroviny: 600 g. rybího masa(kapr,lín,filé)3...
více...

Karbanátky z filé

Použité suroviny: 50 g rybího filé, 50 g vařených brambor, 10 g strouhanky,...
více...

Lososové ragú s bylinkovou omáčkou

Použité suroviny: 600 g filetů z lososa | 2 limety | 250 g chřestu | 250 g...
více...

Kapří ragú

Použité suroviny: 600 g kapra 3 stroužky česneku 5 g papriky 12 g...
více...

Sleď z rajské zahrady

Použité suroviny: 1 sleď 2 nakládané okurky 1-2 cibule 1 bobkový...
více...

Jak porcovat kapra-video

Tak lahodné a zdravé jídlo jako je ryba si dáváte rádi?Na našem videu Vám...
více...

Kapr na medovém víně

Kapr na medovém víně  Potřebujeme: 1 kapra, 1 dcl červeného vína, 1 PL...
více...

Sekaná z Tolstolobika

Sekaná z Tolstolobika  Potřebujeme: 1,5 kg tolstolobika, 3 stroužky česneku,...
více...

Kapr na bramborách a víně

Kapr na bramborách a víně  Potřebujeme: 1 středně velký kapr, 10...
více...

Rybí závitky

Rybí závitky  Potřebujeme: 1 / 2 kapra (cca 1 kg), 15 dkg anglické slaniny, 4...
více...

Candát na smetaně

Candát na smetaně  Potřebujeme: 1 kg candáta, 1 máslo, 1 smetana...
více...

Filé z candáta na italský způsob

Filé z candáta na italský způsob  Potřebujeme: 1 kg candáta, sůl, olej,...
více...

Rýžová pula

Rýžová pula   Potřebujeme: 500 g filé z tresky, 1 KL kari koření, 1 PL...
více...

Plněný losos

Plněný losos   Potřebujeme: plátky z lososa, citron, sůl, mleté černé...
více...

Gigi ryba

Gigi ryba  Potřebujeme: 4 kostky filé, 3 středně velké cibule, 2 PL...
více...

Plněná štika

Plněná štika   Potřebujeme: velká štika, olej, sůl, celý kmín, 4 ks...
více...

Ryba v páře s kiwi omáčkou

Ryba v páře s kiwi omáčkou   Potřebujeme: 1 pstruh, 1dcl olivového oleje,...
více...

Losos s bramborovou kůrkou

 Losos s bramborovou kůrkou Potřebujeme:  300 g lososa, sůl, bílé mleté...
více...

Pstruh v batůžku

Pstruh v batůžku   Potřebujeme: pstruha 4 - 5 brambor, zelená paprika, 2...
více...

Losos na pomerančové šťávě

Losos na pomerančové šťávě Potřebujeme 2 hrubé filety z lososa,...
více...

Ryba na maďarský způsob

Ryba na maďarský způsob   Potřebujeme: 4 filety ze pstruha nebo Heika,1...
více...

Štika na šumivém víně

Štika na šumivém víně  Potřebujeme: štika, 100 g žampionů, 300 ml...
více...

Prešporské rybí oči

Prešporské rybí oči  Potřebujeme: půl kapra, 6 vajec, trocha mouky, mletý...
více...

Kapr plněný jablky

Kapr plněný jablky   Potřebujeme: 3 kg kapra (v celku s hlavou), 0,5 kg...
více...

Rybí filé s křenem v alobale

Rybí filé s křenem v alobale   Potřebujeme: 750 g rybího filé, 80 g...
více...

Rybí sekaná

 Rybí sekaná  Potřebujeme:  1 konzerva ryb v rajčatové omáčce, 1 vejce,...
více...

Filé z tresky v šampaňské sklenici

Filé z tresky v šampaňské sklenici  Potřebujeme: 1 kg zmrazené...
více...

Filé s broskvemi

Filé s broskvemi   Potřebujeme: 8 × 100 g rybího filé, sůl, olej, 8 ks...
více...

Pstruh na jablkách

Pstruh na jablkách   Potřebujeme: 2 pstruzi, jablka, cibule, koření...
více...

Ryba plněná zelím

Ryba plněná zelím Potřebujeme: 2 ryby 20 - 250 g (pstruh, candát), 140 g...
více...

Candát v ořechové krustě

Candát v ořechové krustě Potřebujeme: 600 g candáta, sůl, hladká mouka...
více...

Treska s rajčaty a cibulí

Treska s rajčaty a cibulí Potřebujeme: 2 tresky (po 250 g), 1 citron, 500 g...
více...

Filé s koprovou omáčkou

Filé s koprovou omáčkou Potřebujeme: 150 g rybí filé, 20 g smetany...
více...

Steak z lososa bylinkovém másle

Steak z lososa bylinkovém másle Potřebujeme: 200 gramové stejk z lososa,...
více...

Mořská treska na víně a česneku

Mořská treska na víně a česneku Potřebujeme: 4 porce, 600 g filetov...
více...

Rybí závitky plněné houbami a olivami

Rybí závitky plněné houbami a olivami Potřebujeme: 500 g ryby, sůl, bílý...
více...

Ryba s kari a ovocem

Ryba s kari a ovocem Potřebujeme: 4 ks filé z tresky, každý asi 200 g,...
více...

Suši

Suši Potřebujeme: mořské řasy, prášek wasabi, čerstvá ryba, rýže,...
více...

Parma královská na česneku

Parma královská na česneku Potřebujeme: 300 - 400 g ryby, 3 stroužky...
více...

Mořský vlk na bylinkách

Mořský vlk na bylinkách Potřebujeme: 300 - 400 g ryby, 150 g čerstvého...
více...

Losos s ananasem

Losos s ananasem Potřebujeme: 100 g malých kukuřičných Sulko, 2 PL...
více...

Pstruh s alma paprikou

Pstruh s alma paprikou Potřebujeme: 800 g pstruha, citrónovou šťávu, 165 g...
více...

Makrela na grilu

Makrela na grilu Potřebujeme: 4 střední makrely, 2 dcl červeného vína,...
více...

Kapr na bramborách

Kapr na bramborách Potřebujeme: 1 kg brambor, 2 -2,5 kg kapr, 200 g jemného...
více...

Jeseter na másle

Jeseter na másle Potřebujeme: 50 dkg filé z jesetera, 40 dkg brambor, 12 dkg...
více...

Zapekané rybí filety s bramborami

Zapekané rybí filety s bramborami Potřebujeme: 600 g rybích filetov...
více...

Africký sumec se sezamovými semínky

Africký sumec se sezamovými semínky Potřebujeme: 4 porce 1 kg filé...
více...

Rybí ragú s čočkou

Rybí ragú s čočkou Potřebujeme: 4 porce 25 dkg tuňáka, 25 dkg čočky, 2...
více...

Losos s višňovou omáčkou

Losos s višňovou omáčkou Potřebujeme: 4 ks lososové steaky, 50 ml...
více...

Rybí filé s jablky

Rybí filé s jablky Potřebujeme: rybí filé, máslo, jablka, nízkotučný...
více...

Zapekané filé s bramborami a kari

Zapekané filé s bramborami a kari Potřebujeme: file z treskovitých ryb,...
více...

Zapekané rybí filé se sýrem

Zapekané rybí filé se sýrem Potřebujeme: 4 porce rybího filé, rostlinné...
více...

Ryba s dresinkem

Ryba s dresinkem Potřebujeme: mořská štika nebo hek, karas, kapra, hladkou...
více...

Filé s těstovinami

Filé s těstovinami Potřebujeme: 2 kostky filé, kopr, citronovou kůru,...
více...

Zapečené filé v sýrové omáčce

Zapečené filé v sýrové omáčce Potřebujeme: filé, čerstvé nebo...
více...

Zapekané rybí filety

Zapekané rybí filety Potřebujeme: rybí filé, brokolice, plátky sýra,...
více...

Pečení pstruzy

Pečení pstruzy Potřebujeme: pstruhy, máslo, citron, sůl, červenou papriku,...
více...

Pstruh s mandlovými lupínky

Pstruh s mandlovými lupínky Potřebujeme: 2 pstruhy, hladká mouka...
více...

Fašírky z rybího filé

Fašírky z rybího filé Potřebujeme: 600 g rybího filé, 1 vejce, 6...
více...

Pečená treska

Pečená treska Potřebujeme: 1 kg tresky, koření na ryby, máslo, nať...
více...

Rybí filé na kari koření zapečené v alobale

Rybí filé na kari koření zapečené v alobale Potřebujeme: rybí filé,...
více...

Pstruh na máslíčku

Pstruh na máslíčku Potřebujeme: pstruzi (1 ks na osobu), koření na ryby,...
více...

Pstruh na másle

Pstruh na másle Potřebujeme: pstruh duhový, máslo, mouka, citron, sůl,...
více...

Mořská štika pod sýrem

Mořská štika pod sýrem Potřebujeme: 4 filety z mořské štikozubce, 70 g...
více...

Losos - rychlý a šťavnatý

Losos - rychlý a šťavnatý Potřebujeme: dvě porce 300 g lososa (filety...
více...

Rybí krokety se bramborovou kaší

Rybí krokety se bramborovou kaší Potřebujeme: kostka rybího filé, pár...
více...

Losos se zeleninou

Losos se zeleninou Potřebujeme: zeleninu podle chuti (např. mrkev, hrášek,...
více...

Závitky z rybích filetů

Závitky z rybích filetů Potřebujeme: rybí filety, sůl, hladkou mouku,...
více...

Filé plněné pomerančem s rýžovým- pomerančovým salátem

Filé plněné pomerančem s rýžovým- pomerančovým salátem Potřebujeme:...
více...

Pečené rybí filé s žloutkovou pěnou

Pečené rybí filé s žloutkovou pěnou Potřebujeme: rybí filé, olivový...
více...

Losos marinování ve víně

Losos marinování ve víně Potřebujeme: podkovičky lososa, sůl, kvalitní...
více...

Rybí balíčky Potřebujeme: 400 g treskovitých filety, sůl, mleté černé...

více...

Lososové balíčky s rukolovým salátem

Lososové balíčky s rukolovým salátem Potřebujeme: pro 6 osob 250 g...
více...

Zapečená ryba v lístkovém těstě

Zapečená ryba v lístkovém těstě Potřebujeme: jakákoliv ryba (filety,...
více...

Ryba na bylinkách

Ryba na bylinkách Potřebujeme: Ryby (Heike), rajčata, zelené a červené...
více...

Treska trochu jinak

Treska trochu jinak Potřebujeme: mořská treska, slaninka (vepřový bok),...
více...

Rybí filé s kokosem na orientální způsob

Rybí filé s kokosem na orientální způsob Potřebujeme: rybí filé asi 6...
více...

Zapekané filety se sýrem

Zapekané filety se sýrem Potřebujeme: zmrazené filety, brambory, pórek,...
více...

Tuňákovo-těstovinová pánev

Tuňákovo-těstovinová pánev Potřebujeme: (4 porce) 20 g těstovin...
více...

Kapr ve vinném těstíčku

Kapr ve vinném těstíčku Potřebujeme: 600 g kapra, 1,25 dcl bílého vína,...
více...

Smažený kapr v žampiónovom těstíčku

Smažený kapr v žampiónovom těstíčku Potřebujeme: 800 g kapra, sůl, 1...
více...

Grilováný kapr

Grilováný kapr Potřebujeme: 600 g kapra, mleté černé koření, 40 g cibule,...
více...

Smažený kapr v sýrovém těstíčku

Smažený kapr v sýrovém těstíčku Potřebujeme: 800 g kapra, mleté černé...
více...

Kapr na bramborách

Kapr na bramborách Potřebujeme: 1000 g kapra, sůl, 3 cibule, 4 brambory,...
více...

Rybí salát deluxe

Rybí salát deluxe Potřebujeme: 800g tresky nebo rybího filé, 400g zavináč...
více...

Rybí kari

Rybí kari   Potřebujeme: 500 g ryb, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 3...
více...

Kapr po orientálsku

Kapr po orientálsku Potřebujeme: 600 g kapra, 100 g sádla, 70 g rajčatového...
více...

Kapr na žampionech

Kapr na žampionech Potřebujeme: 600 g kapra, mleté pepř, hladká mouka, 80 g...
více...

Paprikáš z rybího filé

Paprikáš z rybího filé   Potřebujeme: 500 g rybího filé, 50 g másla, 40...
více...

Kapr s tatarskou omáčkou

Kapr s tatarskou omáčkou Potřebujeme: 1000 g kapra, ¾ l vody, 1 lžička...
více...

Lín v alobalu s houbami

Lín v alobalu s houbami Potřebujeme: 4 až 6 Lín, slanina, cibule, zelená...
více...

Malé ryby na způsob živánský

Malé ryby na způsob živánský Potřebujeme: 300 g malých ryb, 50 g uzené...
více...

Zapečené filé z uzeným sýrem

Zapečené filé z uzeným sýrem Potřebujeme: Filé - kostky na-celý pekáč...
více...

Tuňák s rozmarínovo - rajčatovou omáčkou

Tuňák s rozmarínovo - rajčatovou omáčkou Potřebujeme: ½ kg rajčat...
více...

Křupavá ryba

Křupavá ryba Potřebujeme: 400 g tuňáka, 60 g másla, 2 PL mouky, 2 dl...
více...

Srbský kapr

Srbský kapr   Potřebujeme: 1 kg kapra, 1 kg brambor, 2-3 rajčata, 1 velká...
více...

Hráškový krém s lososem

Hráškový krém s lososem Potřebujeme: 2 šalotky, 1 stroužek česneku, 2...
více...

Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou

Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou Potřebujeme: 1 pstruh, 30 g...
více...

Pstruh obalený slaninou

Pstruh obalený slaninou Potřebujeme: 4 pstruzi, šťáva z 1 citronu, 1 ČL...
více...

Kapr na bylinkách

Kapr na bylinkách Potřebujeme: 1 kapr, 4 PL nasekaných bylinek (pažitka,...
více...

Lín s pažítkovou omáčkou

Lín s pažítkovou omáčkou Potřebujeme: 4 středně velké liene, 2 PL...
více...

Okoun mořský na maďarský způsob

Okoun mořský na maďarský způsob Potřebujeme: 1 kg vykuchání mořského...
více...

Ostré rybí ražňičí

Ostré rybí ražňičí Potřebujeme: 4 porce kapra, 2 ČL oleje, 4 malé cibule,...
více...

Losos po provensálsku

Losos po provensálsku Potřebujeme: 4 velké plátky růžového lososa, 250 g...
více...

Bouillabaisse

Bouillabaisse Potřebujeme: 1 kg různých ryb, 5 stroužky česneku, 4 cibule, 4...
více...

Treska na neapolský způsob

Treska na neapolský způsob Potřebujeme: 1 kg zmrazené tresky, 1 lžičku...
více...

Ryba na rožni

Ryba na rožni Potřebujeme: 8 plátků tuňáka po 120 g, 16 plátků...
více...

Losos v kaviárové omáčce

Losos v kaviárové omáčce Potřebujeme: 200 g lososa, 1 ČL citronové...
více...

Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi

Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi Potřebujeme: bílé ryby, nemusí...
více...

Rybí perkelt

Rybí perkelt Potřebujeme: 1 ryba (asi 1, 8-2 kg), 4 cibule, 1 dl oleje, 1 PL...
více...

Pečená ryba s kmínem

Pečená ryba s kmínem Potřebujeme: 300 g ryby, koření na ryby, celá...
více...

Zapekané rybí filé se špenátem

Zapekané rybí filé se špenátem Potřebujeme: 700 g rybího filé, 700 g...
více...

Aljašský losos v těstíčku s malým salátem a sojovo-sézamovou omáčkou

Aljašský losos v těstíčku s malým salátem a sojovo-sézamovou omáčkou...
více...

Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarellou a parmezánovou omáčkou

Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarellou a parmezánovou...
více...

Grilovaný lososový "sandwich" s chřestem, brambory a holandskou omáčkou

Grilovaný lososový "sandwich" s chřestem, brambory a holandskou omáčkou...
více...

Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik

Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik...
více...

Fettuccine s aljašským lososem a smetanově-bazalkovou omáčkou

Fettuccine s aljašským lososem a smetanově-bazalkovou omáčkou Potřebujeme:...
více...

Tartaletky s pěnou z aljašského lososa

Tartaletky s pěnou z aljašského lososa Potřebujeme: 20 ks...
více...

Skandinávské koláčky z aljašského lososa se salátem z VALERIANE

Skandinávské koláčky z aljašského lososa se salátem z VALERIANE...
více...

Toast se salátem z aljašského lososa

Toast se salátem z aljašského lososa Potřebujeme: 4 plátky opékané...
více...

Wonton ravioli s Aljašským lososem a chilli omáčkou

Wonton ravioli s Aljašským lososem a chilli omáčkou Potřebujeme: 2...
více...

Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny

Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny Potřebujeme: 2...
více...

Zapékaný kapr s jogurtovou omáčkou

Zapékaný  kapr s jogurtovou omáčkou Potřebujeme: 1 kapr, ½ kg brambor,...
více...

Kapr nebo rybí filé s mandlemi

Kapr nebo rybí filé s mandlemi Potřebujeme: 4 porce kapra nebo ½ kg filé, 1...
více...

Pečený obložený kapr

Pečený obložený kapr Potřebujeme: kapr, sůl, citron, 3 vejce, pažitka...
více...

Kapr na modro

Kapr na modro Potřebujeme: 1-1, 5 kg kapr, 100 g kořenové zeleniny, 30 g...
více...

Kapr na východní způsob

Kapr na východní způsob Potřebujeme: ½ kg kapra, 3 velké cibule, 50 g...
více...

Kapr na bílém víně

Kapr na bílém víně Potřebujeme: 4 porce kapra i s kostí, 2 ČL...
více...

Zapékání kapr se sýrem

Zapékání kapr se sýrem Potřebujeme: 1 menší kapr, 4 PL másla, 5 PL...
více...

Kapr na zelenině

Kapr na zelenině Potřebujeme: 4 porce kapra, 1 PL soli, 4 stroužky česneku,...
více...

Pečený kapr na mandlích

Pečený kapr na mandlích Potřebujeme: 1 středně velký kapr, 2 mrkve, 1...
více...

Kapr na zelenině

Kapr na zelenině Potřebujeme: 600 g očištěného kapra, 150 g cibule, 600 g...
více...

Ryba na kari koření

Ryba na kari koření Potřebujeme: ryba, olej, bílý pepř, kari koření,...
více...

Štika s omáčkou

Štika s omáčkou Potřebujeme: 600 g štiky, 1 citron, slanina, 2 rajčata, 1...
více...

Zapečený kapr se šunkou

Zapečený kapr se šunkou Potřebujeme: 600 g kapra, 40 g másla, 1 cibule, 100...
více...

Kapr s mandlemi

Kapr s mandlemi Potřebujeme: 400 g kapra, 320 g oleje, 120 g másla, 160 g...
více...

Štika na smetaně

Štika na smetaně Potřebujeme: 1 štika, 60 g slaniny, 3 PL oleje, 1...
více...

Zapékaná ryba s nivou

Zapékaná ryba s nivou Potřebujeme: na plátky nakrájenou rybu (amur, kapr),...
více...

Pstruzi se sýrem

Pstruzi se sýrem Potřebujeme: 2 pstruzi, vejce, 100 g sýra s modrou plísní,...
více...

Pečená ryba (filé) od babičkyu

Pečená ryba (filé) od babičky Potřebujeme: plátky ryby nebo filé,...
více...

Steak z tuňáka s banánovo - jogurtovým salátem

Steak z tuňáka s banánovo - jogurtovým salátem Potřebujeme: 4 steaky...
více...

Okoun na bordeauxský způsob

Okoun na bordeauxský způsob Potřebujeme: 1 kg vykuchaného mořského okouna,...
více...

Pečený okoun

Pečený okoun Potřebujeme: 300 g mořského okouna, 150 g barevných paprik, 20...
více...

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích Potřebujeme: ½ lososa (můžete použít i nakrájené...
více...

Makrely v ostré omáčce

Makrely v ostré omáčce Potřebujeme: 4 porce makrel, 3 PL oleje, 2 dkg...
více...

Rybí filé po vídeňsku

Rybí filé po vídeňsku Potřebujeme: 4 tenké porce rybího filé, 5 dkg...
více...

Pstruh se smetanou

Pstruh se smetanou Potřebujeme: 4 pstruzi, 40 g mandlí, 1 dl smetany, 20 g...
více...

Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem

Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem Potřebujeme: ½ kg...
více...

Losos na koriandru

Losos na koriandru Potřebujeme: 4 plátky lososa, 2 PL mletého koriandru, 1...
více...

Losos na česneku

Losos na česneku Potřebujeme: 4 porce lososa, 1, 5 sklenice bílého vína, 4...
více...

Rybí filé na mandlích s bramborovým salátem

Rybí filé na mandlích s bramborovým salátem Potřebujeme: 4 filety...
více...

Losos s křenovou omáčkou

Losos s křenovou omáčkou Potřebujeme: 4 plátky lososa, 2 PL strouhaného...
více...

Tuňák na kartuziánský způsob

Tuňák na kartuziánský způsob Potřebujeme: 1 kg zmrazeného tuňáka, 1 ČL...
více...

Losos s pikantní kůrou z koření

Losos s pikantní kůrou z koření Potřebujeme: 4 silnější plátky lososa,...
více...

Filé z mořské ryby

Filé z mořské ryby   Potřebujeme: 2 filety z mořské ryby, sůl, mleté...
více...

Šťavnatá ryba s žampiony

Šťavnatá ryba s žampiony Potřebujeme: pstruhy nebo jiné ryby, může být...
více...

Ryba s kapary

Ryba s kapary Potřebujeme: 700 g mraženého rybího filé, 3 PL hladké mouky...
více...

Zapečené rybí filé v sýrové omáčce

Zapečené rybí filé v sýrové omáčce Potřebujeme: 4 kousky mraženého...
více...

Mořská štika pod sýrem

Mořská štika pod sýrem Potřebujeme: 4 filety z mořské štiky, 70 g...
více...

Rybí filé pro diabetiky

Rybí filé pro diabetiky Potřebujeme: 2 porce filé, 1 PL oleje, 2 PL...
více...

Rybí filé s plísňovým sýrem

Rybí filé s plísňovým sýrem Potřebujeme: 600 g rybího filé, sůl,...
více...

Plněné filé z platýze nebo tlapky říční

Plněné filé z platýze nebo tlapky říční Potřebujeme: máslo...
více...

Pikantní rybí filé se sýrem

Pikantní rybí filé se sýrem Potřebujeme: 750g rybího filé, 100 oleje, 200g...
více...

Zapečená makrela

Zapečená makrela Potřebujeme: 2-3 uzené makrely, tuk, 600-700g brambor, sůl,...
více...

Mořská ryba na žampionů se smetanou

Mořská ryba na žampionů se smetanou Potřebujeme: 1 kg ryby, 2 cibule, sůl,...
více...