Ryby
Kapr na mandlích
Potřebujeme:
400 g kapra, 320 g oleje, 120 g másla, 160 g mandlí, citronová...
více...Návod na kapří hranolky - videorecept
Lahodná a vynikající speciality z kapra. I když někdo kapra nemusí...
více...Návod na výborné kapří biftečky - videorecept
Zdraví pokrm a rychle připravený. Levné jídlo a pro naše tělo má...
více...Návod na pstruha na kmině - videorecept
Chuťovka, kterou máte zachvíli z vynikajícím vysledkem. Všechno do podrobna...
více...Návod na lososa s přelivem - videorecept
Lahodný rychlý recept. Chutná výborně s bramborovou kaší. Dietní a lehké...
více...Návod jak vykuchat a rozporcovat rybu - video
Správné kuchání ryb a porcovaní
Jednoduše a rychle si můžeme připravit...
více...Návod jak zbavit rybu kostí - video
Návod na rybí filety
Jednoduše a rychle zbavit rybu kostí. Vše na našem...
více...Rybí maso zdroj vitamínu D
Rybí maso má nejvíce výjimečných živin, které se nacházejí jen v tomto...
více...Rybí pochoutky
Ryby jsou pro náš organismus zdravou a chutnou pochoutkou, kterou bychom si mohli...
více...Podle čeho si vybereme ryby
Různé druhy ryb mají různé kulinářské zážitky, proto je dobře vědět co si...
více...Ryby důležité pro život
Jídla z ryb jsou podle odborníků na výživu důležité pro zachování zdraví....
více...Originální kaviár
Nejstarší rybolovy kaviáru začali Rusové ve městě astrachán, které je tímto...
více...Mořský mečoun plný zdraví
Patří mezi masité a tučné ryby spolu s tuňákem, lososem, makrely a sardinky,...
více...Mořský mečoun pro zdraví
Patří mezi masité a tučné ryby spolu s tuňákem, lososem, makrely a sardinky,...
více...Výborné ryby na talíři
Ryby vhodně upravené neuspokojí pouze naše chuťové pohárky. Jejich konzumace...
více...Smažený kapr - video
Připravte si smaženého kapra i během roku a nečekejte na vánoce. Na našem...
více...Výborný jednoduchý recept
Jednoduchý, ale výborný a také zdravý recept. Rybu totiž provází hojná...
více...Výborná štika na kmíně
Štika je parádní ryba, která nepotřebuje náročné recepty s množstvím...
více...Budem grilovat ryby
Grilovací sezóna už začala a stejně se nabízejí na tento způsob tepelné...
více...Grilovaný uzený losos
Suroviny
Filet losos s kůží celý filet
Mořská sůl 6 g
Olivový olej 50...
více...Výborná a trochu exotická krevetová polévka
Potřebujeme:
300 g královských krevet
100 g šalotky
50 g másla (82%...
více...Plněný pečený losos s gorgonzolou
Na lososa plněného gorgonzolu s ořechy, fazolky a hrozném pro 4 osoby...
více...Rybí závitky s brokolicovou kaší
Použité suroviny:
3 ks file | dle chuti: celer, mrkev, petržel, hrášek,...
více...Z uzeným lososem amoleta
Použité suroviny:
10 dkg uzeného lososa
10 dkg sladké smetay
5 dkg...
více...Ostroretka na zelenině a ovoci
Použité suroviny:
2 ks ryby
2 ks papriky
2 ks rajčat
4 ks cibulka...
více...Filety s pangasem v hořčičné omáčce
Použité suroviny:
600 g filetů pangase, sůl, špetka pepře, 350 ml zakysané...
více...Oblečený Pangasius v bylinkovém kabátě
Použité suroviny:
3 lžíce olivového oleje
dle chuti: tymián, rozmarýn,...
více...Sýrový Pangasius
Použité suroviny:
1kg mrazene ryby Pangasius, 3 cibule, 3 stroužky česneku,...
více...S Francouzkou hořčicí Pangasius
Použité suroviny:
2 filety pangase | 5-10 dkg slaniny (anglické) | 1 cibule |...
více...Přikrytý pangas
Použité suroviny:
4 filety pangase | trochu másla | trochu oleje na smažení...
více...Speciálně upravený Pangasius
Použité suroviny:
4 filety pangase | trochu másla | trochu oleje na smažení...
více...Pangasius pečený se zeleninou
Použité suroviny:
0,5 kg pangasia
6 středních brambor
2 mrkve
půlka...
více...Zapečený Pangas se smetanou a sýrem
Použité suroviny:
4 ks filé mořské ryby Pangas
dle chuti: koření...
více...Rychle smažený Pangasis
Použité suroviny:
500g pangase, sůl, koření na ryby
Těstíčko: 500ml...
více...Pangas upravovaný v troubě
Použité suroviny:
pangas
sůl, kmín, solčanka, sl. paprika, koření...
více...Pangas v koprové košilce
Použité suroviny:
1 kg filety z pangase | 2 lžíce instatní jíška | 1 kus...
více...V parmazánové krustě pangasis
Použité suroviny:
4 filety pangasia
3–4 bílky
hrst jemně nastrouhaného...
více...V omáčce z bůčku a rajčat pangasis
Použité suroviny:
1/2 kg pangasia
4 plátky bůčku
300 g rajčat
1...
více...V omáčce z rajčat a bůčku pangasis
Použité suroviny:
1/2 kg pangasia
4 plátky bůčku
300 g rajčat
1...
více...Ovíněný kabátek pro pangasise
Použité suroviny:
2 filety pangasia (cca 1/4 kg jeden) | dle chuti: sůl | 3...
více...Švédský pangasius
Použité suroviny:
0,5 kg pangasius (nebo jiné vykostěné ryby), 6 středních...
více...Zapečený pangasius se žampióny
Použité suroviny:
500 g pangasia
1 dl suchého bílého vína
1 dl vody
4...
více...Zapečená parmice se slaninou a cibulí
Použité suroviny:
500 g parmice
2 ks červené cibule
4 storužky...
více...Z uzeného pstruha paštičky
Použité suroviny:
300 g uzeného pstruha,
250 g smetanového čerstvého...
více...Z tresčích jater Pepčova pomazánka
Použité suroviny:
150 g tresčích jater
100 g másla
125 ml mléka
1...
více...Makrela pečená na česneku
Použité suroviny:
4 makrely
1 kg brambor
petrželová nať
sůl
olivový...
více...Ryba pečená na citrónu a oříškách
Použité suroviny:
1/4 hrnku jemně usekaných nebo nastrouhaných lískových...
více...Pražma pečená v aromatické krustě
Použité suroviny:
2 mořské pražmy, každá o váze asi 500 g,
700 g...
více...Ryba pečená se zeleninou
Použité suroviny:
zelená paprika
žlutá paprika
červená paprika
1 ks...
více...Ryba pečená se sojovými klíčky
Použité suroviny:
dle chuti: sójovou omáčky
60 g sójových klíčků
dle...
více...Treska pečená se zeleninou na smetaně
Použité suroviny:
Filetů z tresky 500 g
Zakysané smetany 250 g
Šalotek...
více...Treska pečená s limetkami
Použité suroviny:
1-2 feferonky
dvě hrsti nakrájené petrželky
4 filety...
více...Rolky pečené z platýse na másle s bylinkami
Použité suroviny:
400 g mražených rolek z platýse | 1 lžička rybí...
více...Rybí pikantní měšce
Použité suroviny:
100 g masa z lososa,
250 g krabího masa,
150 g zakysané...
více...Rybí pikantní filé v balíčku
Použité suroviny:
4 filety z tresky po 150 - 200 g
2 - 3 rajčata
1...
více...Smažené pikantní rybí filé
Použité suroviny:
4 porce rybího filé
sůl
oloupaný česnek
sladká...
více...Platýs v slaninové dece
Použité suroviny:
4 porce platýsa každý asi 250g, hladká mouka na obalení,...
více...Citrus s kuskusem a platýsem na zahradním grilu
Použité suroviny:
4 plátky platýze, každý asi 180g a 3 cm tlustý |...
více...Zeleninový salát Romanesco s platýsem
Použité suroviny:
1 balení zmražené zeleninové směsi (romanesco) | 10 lžic...
více...V pomerančovo smetanové omáčce platýs
Použité suroviny:
400 g filetu z platýse
1 KL kořeněné soli
2 PL...
více...Šalvějová koprová kůrčička na platýsu
Použité suroviny:
4 filety z platýse,
sůl,
šťáva z 1 1/2...
více...Bramborový salát s platýsem
Použité suroviny:
800 g lojových brambor | 250 g zelených fazolových lusků |...
více...Závitky plněné z mořského okouna
Použité suroviny:
4 filety z mořského okouna, každý o váze asi 200 g |...
více...Pikantní omáčka s kapřími podkůvkami
Použité suroviny:
1 vykuchaný kapr | 1 citron | 6 bobkových listů | 2 vejce |...
více...Rybí pánev s provensálským kořením
Použité suroviny:
600 g rybích filetů
dle chuti: sůl
1 lžička...
více...Filety z pstruhů v zeleninové rýži
Použité suroviny:
4 filety za pstruhů
1 balení mražené zeleninové směsi...
více...Ze Švýcarska pstruzi
Použité suroviny:
4 pstruzi | dle chuti: sůl | dle chuti: petrželová nať |...
více...Pstruzi se žapióny
Použité suroviny:
4 pstruzi | dle chuti: sůl | dle chuti: petrželová nať |...
více...Grilovaní pstruzi ve slaninovém županu
Použité suroviny:
4 pstruzi | 1 stroužek česneku | 100 g mandlových lupínků...
více...Pstruzi se zeleninovou rýží
Použité suroviny:
4 filety pstruha
z 1 citronu šťávu
250 g rýže
1...
více...Karbanátky z filé
Použité suroviny:
50 g rybího filé, 50 g vařených brambor, 10 g strouhanky,...
více...Lososové ragú s bylinkovou omáčkou
Použité suroviny:
600 g filetů z lososa | 2 limety | 250 g chřestu | 250 g...
více...Jak porcovat kapra-video
Tak lahodné a zdravé jídlo jako je ryba si dáváte rádi?Na našem videu Vám...
více...Sekaná z Tolstolobika
Sekaná z Tolstolobika
Potřebujeme:
1,5 kg tolstolobika, 3 stroužky česneku,...
více...Filé z candáta na italský způsob
Filé z candáta na italský způsob
Potřebujeme:
1 kg candáta, sůl, olej,...
více...Ryba v páře s kiwi omáčkou
Ryba v páře s kiwi omáčkou
Potřebujeme:
1 pstruh, 1dcl olivového oleje,...
více...Losos s bramborovou kůrkou
Losos s bramborovou kůrkou
Potřebujeme:
300 g lososa, sůl, bílé mleté...
více...Ryba na maďarský způsob
Ryba na maďarský způsob
Potřebujeme:
4 filety ze pstruha nebo Heika,1...
více...Prešporské rybí oči
Prešporské rybí oči
Potřebujeme:
půl kapra, 6 vajec, trocha mouky, mletý...
více...Rybí filé s křenem v alobale
Rybí filé s křenem v alobale
Potřebujeme:
750 g rybího filé, 80 g...
více...Filé z tresky v šampaňské sklenici
Filé z tresky v šampaňské sklenici
Potřebujeme:
1 kg zmrazené...
více...Ryba plněná zelím
Ryba plněná zelím
Potřebujeme:
2 ryby 20 - 250 g (pstruh, candát), 140 g...
více...Candát v ořechové krustě
Candát v ořechové krustě
Potřebujeme:
600 g candáta, sůl, hladká mouka...
více...Treska s rajčaty a cibulí
Treska s rajčaty a cibulí
Potřebujeme:
2 tresky (po 250 g), 1 citron, 500 g...
více...Filé s koprovou omáčkou
Filé s koprovou omáčkou
Potřebujeme:
150 g rybí filé, 20 g smetany...
více...Steak z lososa bylinkovém másle
Steak z lososa bylinkovém másle
Potřebujeme:
200 gramové stejk z lososa,...
více...Mořská treska na víně a česneku
Mořská treska na víně a česneku
Potřebujeme:
4 porce, 600 g filetov...
více...Rybí závitky plněné houbami a olivami
Rybí závitky plněné houbami a olivami
Potřebujeme:
500 g ryby, sůl, bílý...
více...Ryba s kari a ovocem
Ryba s kari a ovocem
Potřebujeme:
4 ks filé z tresky, každý asi 200 g,...
více...Parma královská na česneku
Parma královská na česneku
Potřebujeme:
300 - 400 g ryby, 3 stroužky...
více...Mořský vlk na bylinkách
Mořský vlk na bylinkách
Potřebujeme:
300 - 400 g ryby, 150 g čerstvého...
více...Pstruh s alma paprikou
Pstruh s alma paprikou
Potřebujeme:
800 g pstruha, citrónovou šťávu, 165 g...
více...Kapr na bramborách
Kapr na bramborách
Potřebujeme:
1 kg brambor, 2 -2,5 kg kapr, 200 g jemného...
více...Jeseter na másle
Jeseter na másle
Potřebujeme:
50 dkg filé z jesetera, 40 dkg brambor, 12 dkg...
více...Zapekané rybí filety s bramborami
Zapekané rybí filety s bramborami
Potřebujeme:
600 g rybích filetov...
více...Africký sumec se sezamovými semínky
Africký sumec se sezamovými semínky
Potřebujeme:
4 porce
1 kg filé...
více...Losos s višňovou omáčkou
Losos s višňovou omáčkou
Potřebujeme:
4 ks lososové steaky, 50 ml...
více...Zapekané filé s bramborami a kari
Zapekané filé s bramborami a kari
Potřebujeme:
file z treskovitých ryb,...
více...Zapekané rybí filé se sýrem
Zapekané rybí filé se sýrem
Potřebujeme:
4 porce rybího filé, rostlinné...
více...Ryba s dresinkem
Ryba s dresinkem
Potřebujeme:
mořská štika nebo hek, karas, kapra, hladkou...
více...Zapečené filé v sýrové omáčce
Zapečené filé v sýrové omáčce
Potřebujeme:
filé, čerstvé nebo...
více...Pstruh s mandlovými lupínky
Pstruh s mandlovými lupínky
Potřebujeme:
2 pstruhy, hladká mouka...
více...Rybí filé na kari koření zapečené v alobale
Rybí filé na kari koření zapečené v alobale
Potřebujeme:
rybí filé,...
více...Pstruh na máslíčku
Pstruh na máslíčku
Potřebujeme:
pstruzi (1 ks na osobu), koření na ryby,...
více...Mořská štika pod sýrem
Mořská štika pod sýrem
Potřebujeme:
4 filety z mořské štikozubce, 70 g...
více...Losos - rychlý a šťavnatý
Losos - rychlý a šťavnatý
Potřebujeme:
dvě porce
300 g lososa (filety...
více...Rybí krokety se bramborovou kaší
Rybí krokety se bramborovou kaší
Potřebujeme:
kostka rybího filé, pár...
více...Losos se zeleninou
Losos se zeleninou
Potřebujeme:
zeleninu podle chuti (např. mrkev, hrášek,...
více...Závitky z rybích filetů
Závitky z rybích filetů
Potřebujeme:
rybí filety, sůl, hladkou mouku,...
více...Filé plněné pomerančem s rýžovým- pomerančovým salátem
Filé plněné pomerančem s rýžovým- pomerančovým salátem
Potřebujeme:...
více...Pečené rybí filé s žloutkovou pěnou
Pečené rybí filé s žloutkovou pěnou
Potřebujeme:
rybí filé, olivový...
více...Losos marinování ve víně
Losos marinování ve víně
Potřebujeme:
podkovičky lososa, sůl, kvalitní...
více...Lososové balíčky s rukolovým salátem
Lososové balíčky s rukolovým salátem
Potřebujeme:
pro 6 osob
250 g...
více...Zapečená ryba v lístkovém těstě
Zapečená ryba v lístkovém těstě
Potřebujeme:
jakákoliv ryba (filety,...
více...Treska trochu jinak
Treska trochu jinak
Potřebujeme:
mořská treska, slaninka (vepřový bok),...
více...Rybí filé s kokosem na orientální způsob
Rybí filé s kokosem na orientální způsob
Potřebujeme:
rybí filé asi 6...
více...Zapekané filety se sýrem
Zapekané filety se sýrem
Potřebujeme:
zmrazené filety, brambory, pórek,...
více...Tuňákovo-těstovinová pánev
Tuňákovo-těstovinová pánev
Potřebujeme:
(4 porce)
20 g těstovin...
více...Kapr ve vinném těstíčku
Kapr ve vinném těstíčku
Potřebujeme:
600 g kapra, 1,25 dcl bílého vína,...
více...Smažený kapr v žampiónovom těstíčku
Smažený kapr v žampiónovom těstíčku
Potřebujeme:
800 g kapra, sůl, 1...
více...Smažený kapr v sýrovém těstíčku
Smažený kapr v sýrovém těstíčku
Potřebujeme:
800 g kapra, mleté černé...
více...Kapr na bramborách
Kapr na bramborách
Potřebujeme:
1000 g kapra, sůl, 3 cibule, 4 brambory,...
více...Rybí salát deluxe
Rybí salát deluxe
Potřebujeme:
800g tresky nebo rybího filé, 400g zavináč...
více...Kapr po orientálsku
Kapr po orientálsku
Potřebujeme:
600 g kapra, 100 g sádla, 70 g rajčatového...
více...Kapr na žampionech
Kapr na žampionech
Potřebujeme:
600 g kapra, mleté pepř, hladká mouka, 80 g...
více...Paprikáš z rybího filé
Paprikáš z rybího filé
Potřebujeme:
500 g rybího filé, 50 g másla, 40...
více...Kapr s tatarskou omáčkou
Kapr s tatarskou omáčkou
Potřebujeme:
1000 g kapra, ¾ l vody, 1 lžička...
více...Lín v alobalu s houbami
Lín v alobalu s houbami
Potřebujeme:
4 až 6 Lín, slanina, cibule, zelená...
více...Malé ryby na způsob živánský
Malé ryby na způsob živánský
Potřebujeme:
300 g malých ryb, 50 g uzené...
více...Zapečené filé z uzeným sýrem
Zapečené filé z uzeným sýrem
Potřebujeme:
Filé - kostky na-celý pekáč...
více...Tuňák s rozmarínovo - rajčatovou omáčkou
Tuňák s rozmarínovo - rajčatovou omáčkou
Potřebujeme:
½ kg rajčat...
více...Hráškový krém s lososem
Hráškový krém s lososem
Potřebujeme:
2 šalotky, 1 stroužek česneku, 2...
více...Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou
Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou
Potřebujeme:
1 pstruh, 30 g...
více...Pstruh obalený slaninou
Pstruh obalený slaninou
Potřebujeme:
4 pstruzi, šťáva z 1 citronu, 1 ČL...
více...Kapr na bylinkách
Kapr na bylinkách
Potřebujeme:
1 kapr, 4 PL nasekaných bylinek (pažitka,...
více...Lín s pažítkovou omáčkou
Lín s pažítkovou omáčkou
Potřebujeme:
4 středně velké liene, 2 PL...
více...Okoun mořský na maďarský způsob
Okoun mořský na maďarský způsob
Potřebujeme:
1 kg vykuchání mořského...
více...Ostré rybí ražňičí
Ostré rybí ražňičí
Potřebujeme:
4 porce kapra, 2 ČL oleje, 4 malé cibule,...
více...Losos po provensálsku
Losos po provensálsku
Potřebujeme:
4 velké plátky růžového lososa, 250 g...
více...Bouillabaisse
Bouillabaisse
Potřebujeme:
1 kg různých ryb, 5 stroužky česneku, 4 cibule, 4...
více...Treska na neapolský způsob
Treska na neapolský způsob
Potřebujeme:
1 kg zmrazené tresky, 1 lžičku...
více...Losos v kaviárové omáčce
Losos v kaviárové omáčce
Potřebujeme:
200 g lososa, 1 ČL citronové...
více...Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi
Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi
Potřebujeme:
bílé ryby, nemusí...
více...Zapekané rybí filé se špenátem
Zapekané rybí filé se špenátem
Potřebujeme:
700 g rybího filé, 700 g...
více...Aljašský losos v těstíčku s malým salátem a sojovo-sézamovou omáčkou
Aljašský losos v těstíčku s malým salátem a sojovo-sézamovou omáčkou...
více...Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarellou a parmezánovou omáčkou
Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarellou a parmezánovou...
více...Grilovaný lososový "sandwich" s chřestem, brambory a holandskou omáčkou
Grilovaný lososový "sandwich" s chřestem, brambory a holandskou omáčkou...
více...Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik
Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik...
více...Fettuccine s aljašským lososem a smetanově-bazalkovou omáčkou
Fettuccine s aljašským lososem a smetanově-bazalkovou omáčkou
Potřebujeme:...
více...Tartaletky s pěnou z aljašského lososa
Tartaletky s pěnou z aljašského lososa
Potřebujeme:
20 ks...
více...Skandinávské koláčky z aljašského lososa se salátem z VALERIANE
Skandinávské koláčky z aljašského lososa se salátem z VALERIANE...
více...Toast se salátem z aljašského lososa
Toast se salátem z aljašského lososa
Potřebujeme:
4 plátky opékané...
více...Wonton ravioli s Aljašským lososem a chilli omáčkou
Wonton ravioli s Aljašským lososem a chilli omáčkou
Potřebujeme:
2...
více...Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny
Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny
Potřebujeme:
2...
více...Zapékaný kapr s jogurtovou omáčkou
Zapékaný kapr s jogurtovou omáčkou
Potřebujeme:
1 kapr, ½ kg brambor,...
více...Kapr nebo rybí filé s mandlemi
Kapr nebo rybí filé s mandlemi
Potřebujeme:
4 porce kapra nebo ½ kg filé, 1...
více...Pečený obložený kapr
Pečený obložený kapr
Potřebujeme:
kapr, sůl, citron, 3 vejce, pažitka...
více...Kapr na východní způsob
Kapr na východní způsob
Potřebujeme:
½ kg kapra, 3 velké cibule, 50 g...
více...Kapr na zelenině
Kapr na zelenině
Potřebujeme:
4 porce kapra, 1 PL soli, 4 stroužky česneku,...
více...Pečený kapr na mandlích
Pečený kapr na mandlích
Potřebujeme:
1 středně velký kapr, 2 mrkve, 1...
více...Kapr na zelenině
Kapr na zelenině
Potřebujeme:
600 g očištěného kapra, 150 g cibule, 600 g...
více...Zapečený kapr se šunkou
Zapečený kapr se šunkou
Potřebujeme:
600 g kapra, 40 g másla, 1 cibule, 100...
více...Zapékaná ryba s nivou
Zapékaná ryba s nivou
Potřebujeme:
na plátky nakrájenou rybu (amur, kapr),...
více...Pstruzi se sýrem
Pstruzi se sýrem
Potřebujeme:
2 pstruzi, vejce, 100 g sýra s modrou plísní,...
více...Pečená ryba (filé) od babičkyu
Pečená ryba (filé) od babičky
Potřebujeme:
plátky ryby nebo filé,...
více...Steak z tuňáka s banánovo - jogurtovým salátem
Steak z tuňáka s banánovo - jogurtovým salátem
Potřebujeme:
4 steaky...
více...Okoun na bordeauxský způsob
Okoun na bordeauxský způsob
Potřebujeme:
1 kg vykuchaného mořského okouna,...
více...Makrely v ostré omáčce
Makrely v ostré omáčce
Potřebujeme:
4 porce makrel, 3 PL oleje, 2 dkg...
více...Pstruh se smetanou
Pstruh se smetanou
Potřebujeme:
4 pstruzi, 40 g mandlí, 1 dl smetany, 20 g...
více...Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem
Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem
Potřebujeme:
½ kg...
více...Losos na koriandru
Losos na koriandru
Potřebujeme:
4 plátky lososa, 2 PL mletého koriandru, 1...
více...Losos na česneku
Losos na česneku
Potřebujeme:
4 porce lososa, 1, 5 sklenice bílého vína, 4...
více...Rybí filé na mandlích s bramborovým salátem
Rybí filé na mandlích s bramborovým salátem
Potřebujeme:
4 filety...
více...Losos s křenovou omáčkou
Losos s křenovou omáčkou
Potřebujeme:
4 plátky lososa, 2 PL strouhaného...
více...Tuňák na kartuziánský způsob
Tuňák na kartuziánský způsob
Potřebujeme:
1 kg zmrazeného tuňáka, 1 ČL...
více...Losos s pikantní kůrou z koření
Losos s pikantní kůrou z koření
Potřebujeme:
4 silnější plátky lososa,...
více...Šťavnatá ryba s žampiony
Šťavnatá ryba s žampiony
Potřebujeme:
pstruhy nebo jiné ryby, může být...
více...Zapečené rybí filé v sýrové omáčce
Zapečené rybí filé v sýrové omáčce
Potřebujeme:
4 kousky mraženého...
více...Rybí filé pro diabetiky
Rybí filé pro diabetiky
Potřebujeme:
2 porce filé, 1 PL oleje, 2 PL...
více...Rybí filé s plísňovým sýrem
Rybí filé s plísňovým sýrem
Potřebujeme:
600 g rybího filé, sůl,...
více...Plněné filé z platýze nebo tlapky říční
Plněné filé z platýze nebo tlapky říční
Potřebujeme:
máslo...
více...Pikantní rybí filé se sýrem
Pikantní rybí filé se sýrem
Potřebujeme:
750g rybího filé, 100 oleje, 200g...
více...Zapečená makrela
Zapečená makrela
Potřebujeme:
2-3 uzené makrely, tuk, 600-700g brambor, sůl,...
více...Mořská ryba na žampionů se smetanou
Mořská ryba na žampionů se smetanou
Potřebujeme:
1 kg ryby, 2 cibule, sůl,...
více...