Rybí filé s jablky

Rybí filé s jablky

Potřebujeme:

rybí filé, máslo, jablka, nízkotučný jogurt, mléko, kari koření, kryšt.cukor, sůl, tekuté koření, citrónový koncentrát, hořčici
Jak na to:

V ohňovzdorné mise dusíme file. Mísu vymastíme máslem a rozložíme file. Na file pokládáme kousky másla a podlejeme vodou. Dusíme do poloměkka. Poté odstraníme přikrývku z mísy a na file pokladáme očištěné a na tenké plátky nakrájená jablka (nejlepší jsou žluté jablka nebo takové, které nejsou kyselé).
Pečeme v troubě bez horní části mísy . Když jsou jablka měkká, vše zalijeme omáčku a ještě chvíli dopékáme.
Omáčka: smícháme nízkotučný jogurt, mléko, kari koření, kryšt.cukor, sůl, tekuté koření, citrónový koncentrát. Nevaříme.
Nalijeme na file a dáme do trouby, kde vše spolu vaříme.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus