Speciality


Tlačenka po domácku

Doma poctivě připravena tlačenka je oblíbenou studenou pochoutkou, ke které se...
více...

Červená rýže

Jednoduché, ale chutné pohoštění, které nesmí chybět na žádné...
více...

Pohankové jitrnice

Zabijačková klasika, která se hodí k bramborám a kyselé...
více...

Vynikající paprikový bůček

Bůček s česnekovém as paprikovou příchutí je skutečná pochoutka, ale...
více...

Ovarová paštika

Krém z masa a vajec, který patří spíše k netradičním zabijačkové...
více...

Sulc, Huspenina

Tradiční studené jídlo, které se zvykne vařit zejména v zimním...
více...

Masová trikolóra

Použité suroviny: 400 g jakéhokoliv masa 1 cibule 2 červené papriky 2...
více...

Trikolóra z maso a zeleniny

Použité suroviny: 400 g jakéhokoliv masa 1 cibule 2 červené papriky 2...
více...

Vinná klobása na černém pivu

Použité suroviny: 1 kg vinné klobásy | dle chuti: sádlo na opečení | 3 dl...
více...

Pikantní masová směs

Použité suroviny: 300 g roštěnky,300 g vepřové kýty,3 lžíce oleje,3 ks...
více...

Špízy ze pštrosího masa nebo drůbeže

Použité suroviny: 100 g pštrosí nebo kuřecí maso | 3 g olej | 150 g brambory...
více...

Ragú ze žabích stehýnek

Použité suroviny: 5 větších rajských jablíček 2 dkg Jihočeského...
více...