Pomazánky


Pomazánka zeleninová

Potřebujeme: 80 g zeleniny (mrkev, brokolice, kedlubny), 20 g rostlinného tuku,...
více...

Tvarohová pomazánka s kmínem

Potřebujeme: 60 g tvarohu, 40 g rostlinného tuku, 1 polévková lžíce bílého...
více...

Tvarohová pomazánka

Potřebujeme: 60 g netučného tvarohu, 10 g rostlinného tuku, 10 g cibulky, 1 čajová...
více...

Špenátová pomazánka

Potřebujeme: 80 g mraženého špenátu, 20 g rostlinného tuku, 1 polévková lžíce...
více...

Pomazánka se sušeným ovocem a sýrem tofu

Potřebujeme: 60 g tofu, 2 polévkové lžíce vody , 10 g sušených rozinek, 10 g...
více...

Sardinková pomazánka

Potřebujeme: 80 g sardinek, 20 g taveného netučného sýra, pažitka, sůl, 1 mocca...
více...

Pomazánka z kuřete

Potřebujeme: 80 g masa z kuřete, 20 g rostlinného tuku, 10 g pórku, majoránka,...
více...

Pomazánka z tresčích jater

Potřebujeme:70 g tresčích jater, 20 g taveného netučného sýra, 10 g cibulky,...
více...

Pomazánka se sýrem a šunkou

Potřebujeme: 50g netučného taveného sýra, 10 g rostlinného tuku, 30 g drůbeží...
více...

Pomazánka se sýrem a česnekem

Potřebujeme: 20 g rostlinného tuku, 80 g netučného taveného sýra, 10 g česneku,...
více...

Pomazánka ze sýra a mladé cibulky

Potřebujeme: 20 g rostlinného tuku, 80 g taveného netučného sýra, 10 g mladé...
více...

Pomazánka z tofu

Potřebujeme: 60 g tofu, 40 g sladkého ovoce, 1 mocca lžička medu, podle chuti...
více...

Pomazánka z rybího filé

Potřebujeme :50 g rybího filé , 30 g rostlinného tuku, 10 g rajského protlaku,...
více...

Brokolicová pomazánka

Potřebujeme: 80 g brokolice (květák), 10 g rastlinného tuku, zelená nať,...
více...

Fazolová pomazánka

Potřebujeme: 80 g bílých fazolí (čočky,hrach), 10 g rostlinného tuku, 1 / 2...
více...

Bylinková pomazánka

Potřebujeme: 100 g rostlinného tuku, 1 mocca lžička bylin, 10 g nastrouhané...
více...

Tvarohová pomazánka s jablíčkem

Potřebujeme: 80 g jablek, 20 g netučného tvarohu, 1 drcený hřebíček, špetka...
více...

Pomazánka z droždí

Potřebujeme: 15 g čerstvého droždí, 100 g rostlinného tuku, posekaná zelená nať,...
více...