Zvěřina


Zdraví ve zvěřině

Ke zvěřině mají mnozí z nás nepříliš kladný vztah ať už daný okolnostmi...
více...

Příprava zvěřiny

Divoká zvěř je považována za luxusnější pochoutku, protože se na trhu...
více...

Srnčí hřbet pečený

 Osvědčená specialita pro milovníky zvěřiny. Při pečení třeba být...
více...

Ragů z jelena

 Tajemství tohoto mysliveckého receptu je charakter mořidla, které dodá před...
více...

Z divočáka řízky na cibuli

Zkrocený divočák zvýrazněn chutí uzené slaniny potěší příznivce...
více...

Divoký zajíček

Klasika ze zvěřiny, zajíc utopen v záplavě chutné šťávy s příchutí...
více...

Koroptvička na červeném víně

Úspěšné lovecké Halali završeno hostinou z koroptve jako na tabuli...
více...

Divoká zaječina

Lahodná zvěřina s chutnou omáčkou, to je zajíc...
více...

Grilovaná perlička s bramborami a jablečný hořčicový dresink

  Marináda na křepelky: očištěná a na kostičky nakrájená kořenová...
více...

Jalovcová omáčka s divočákem

  SUROVINY, potřebné pro přípravu: 1 větší mrkev 1 celer 2 větší...
více...

Zajíc na zelenině

Použité suroviny: 1 zajíc 5 lžic vinného octa 200 g kořenové...
více...

Z divočiny paštika

Použité suroviny: 80 dkg masa z divočiny bez šlach 40 dkg nesoleného...
více...

Srnčí paštika

Použité suroviny: 1 kg srnčího masa z plecka | sůl, pepř | 80 g cibule | 1...
více...

Zvěřinová pečená kýta

Použité suroviny: srnčí kýta | sůl | 100 g slaniny | 2 lžíce másla |...
více...

Zvěřinová pečená plec

Použité suroviny: 600 g jelení plece | 40 g slaniny | 30 g másla | celer |...
více...

Zvěřinové pečené plátky

Použité suroviny: 500 g zvěřiny (srnčí, dančí, kančí kýta) | 2-3...
více...

Srnčí pečené

Použité suroviny: 600 g hřbetu nebo masa z kýty | 60 g sleniny | sůl | 50 g...
více...

Kančí plecko na pivu

Použité suroviny: 1 kg kančího plecka | 200 ml černého piva | 100 ml...
více...

Divočák s hranolkami

Použité suroviny: 4 plátky masa divočák koření...
více...

Směs po pytlácku v alobalu

Použité suroviny: 350 g srnčí kýty | 350 g vepřové kýty | dle potřeby:...
více...

Jelení řízky

Potřebujeme:500 g jeleního masa z kýty , 60 g oleje , 40 g cibule , 100 g hladké...
více...

Jelení ragů

Potřebujeme: 600 g masa z jelení kýty (nebo ramene) , 40 g uzené slaniny , 40 g...
více...

Srnčí ragů

Potřebujeme:600 g srnčího masa z plece nebo z žeber , 200 g zeleniny , 50 g cibule...
více...

Srnčí hřbet na smetaně

Potřebujeme:800 g srnčího hřbetu , 80 g uzené slaniny , 30 g oleje , 120 g...
více...

Kotlety z divočáka

Potřebujeme: 600 g řízků s kostí , 30 g uzené slaniny , 40 g oleje , 50 g cibule...
více...

Divoká husa na slanině

Potřebujeme: Divoká husa (kachna) , 60 g uzené slaniny , 40 g oleje , 40 g cibule ,...
více...

Salát ze zvěřiny

Potřebujeme:1 žloutek , sůl , hořčice , 80 g oleje , 2 dl zakysané smetany , 400 g...
více...

Jelení gulášek

Potřebujeme: 800 g předního jeleního masa , 60 g sádla , 1 velká cibule , mletá...
více...

Srnčí hřbet na víně

Potřebujeme:1 kg srčího hřbetu , 100 g slaniny , 60 g másla , 100 g cibule , sůl ,...
více...

Jelení kýta na víně

Potřebujeme:1 kg jeleního stehna, 100 g slaniny , sůl , 120 g másla , 1 cibule , 1...
více...

Divočák se šípkovou omáčkou

Potřebujeme: 1 kg masa z kýty , 100 g slaniny , sůl , 2 dl červeného vína , 30 g...
více...

Jelení kýta na smetaně

Potřebujeme: 1,5 kg jelení kýta , 2 ks cibule , 30 dkg slanina uzená , 0,25 l smetana...
více...