Zvěřina
Koroptvička na červeném víně
Úspěšné lovecké Halali završeno hostinou z koroptve jako na tabuli...
více...Grilovaná perlička s bramborami a jablečný hořčicový dresink
Marináda na křepelky:
očištěná a na kostičky nakrájená kořenová...
více...Jalovcová omáčka s divočákem
SUROVINY, potřebné pro přípravu:
1 větší mrkev
1 celer
2 větší...
více...Zvěřinová pečená plec
Použité suroviny:
600 g jelení plece | 40 g slaniny | 30 g másla | celer |...
více...Směs po pytlácku v alobalu
Použité suroviny:
350 g srnčí kýty | 350 g vepřové kýty | dle potřeby:...
více...Jelení řízky
Potřebujeme:500 g jeleního masa z kýty , 60 g oleje , 40 g cibule , 100 g hladké...
více...Jelení ragů
Potřebujeme: 600 g masa z jelení kýty (nebo ramene) , 40 g uzené slaniny , 40 g...
více...Srnčí ragů
Potřebujeme:600 g srnčího masa z plece nebo z žeber , 200 g zeleniny , 50 g cibule...
více...Srnčí hřbet na smetaně
Potřebujeme:800 g srnčího hřbetu , 80 g uzené slaniny , 30 g oleje , 120 g...
více...Kotlety z divočáka
Potřebujeme: 600 g řízků s kostí , 30 g uzené slaniny , 40 g oleje , 50 g cibule...
více...Divoká husa na slanině
Potřebujeme: Divoká husa (kachna) , 60 g uzené slaniny , 40 g oleje , 40 g cibule ,...
více...Salát ze zvěřiny
Potřebujeme:1 žloutek , sůl , hořčice , 80 g oleje , 2 dl zakysané smetany , 400 g...
více...Jelení gulášek
Potřebujeme: 800 g předního jeleního masa , 60 g sádla , 1 velká cibule , mletá...
více...Srnčí hřbet na víně
Potřebujeme:1 kg srčího hřbetu , 100 g slaniny , 60 g másla , 100 g cibule , sůl ,...
více...Jelení kýta na víně
Potřebujeme:1 kg jeleního stehna, 100 g slaniny , sůl , 120 g másla , 1 cibule , 1...
více...Divočák se šípkovou omáčkou
Potřebujeme: 1 kg masa z kýty , 100 g slaniny , sůl , 2 dl červeného vína , 30 g...
více...Jelení kýta na smetaně
Potřebujeme: 1,5 kg jelení kýta , 2 ks cibule , 30 dkg slanina uzená , 0,25 l smetana...
více...