Maso a ryby
Kapřík vařený
Potřebujeme:100 g kapra, 10 g rostlinného tuku, 4 dl vody , zelená nať, kmín
Kapra...
více...Vařené telecí
Potřebujeme:100 g telecího masa , 40 g mrkve, 20 g brambor, kmín, 10 g tuku 4 dl vody...
více...Vařené jehněčí s kedlubnou
Potřebujeme:100 g jehněčího masa , 30 g kedlubny, 4 dl vody, zelená nať
Jehněčí...
více...Sekaná z krůtího masa
Potřebujeme:100 g krůtích prsou, 30 g brambor, zelená nať, 4 dl vody na vaření, 2...
více...Telecí řízky s citrónem
Potřebujeme:100 g telecího masa , 10 g mouky, 1 čajová lžička oleje, několik kapek...
více...Pečené rybí filé se sýrem
Potřebujeme:100 g filé, 10 g rostlinného tuku, 2 polévkové lžíce vody , 40 g...
více...Nákyp z filé
Potřebujeme:100 g rybího filé, 40 g brambor, 10 g nastrouhaného sýra, majoránka,...
více...Kuřecí řízky s brokolicí
Potřebujeme:100 g kuřecích prsíček, 60 g brokolice, 10 g rostlinného tuku, 3...
více...Králičí rizoto
Potřebujeme:120 g masa z domácího králíka, 4 dl vody, 10 g rostlinného tuku, 80 g...
více...Krůtí guláš
Potřebujeme:100 g masa z krůty, 40 g brambor, 20 g zeleného hrášku (sterilizovaný...
více...Rybí karbanátky
Potřebujeme:120 g rybího masa nebo filé, 10 g nastrouhaného sýra, 10 g pečiva,...
více...Telecí karbanátky
Potřebujeme:100 g telecího masa , 10 g strouhaného sýra, 20 g brambor, majoránka,...
více...Kapr na zelenině
Potřebujeme:100 g kapra, 60 g míchané zeleniny (mrkev, hrášek, sterilizovaný bez...
více...Kuře se zeleninou
Potřebujeme:100 g kuřecích prsíček, 60 g mrkve, 20 g hrášku (sterilizovaný bez...
více...Dušené kuře s jablky
Potřebujeme:100 g kuřecího masa , 10 g oleje, 10 g pórku, voda na podlití, 50 g...
více...