Maso a ryby


Telecí na leči

Potřebujeme:120 g telecího masa , sůl, 2 polévkové lžíce oleje, 10 g cibule, 40 g...
více...

Telecí na zelenině

Potřebujeme :120 g telecího masa, sůl, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule, voda...
více...

Telecí na smetaně

Potřebujeme:120 g telecího masa, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule, sůl, 40 g...
více...

Játra na zelenině

Potřebujeme: 120 g telecích jater, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule, 60 g...
více...

Telecí srdce na kyselo

Potřebujeme:120 g telecího srdce, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule, 10 g...
více...

Pečené rybí filé

Potřebujeme: 120 g rybího filé, 20 g rostlinného tuku, sůl, kmín, 2 polévkové...
více...

Telecí roláda

Potřebujeme: 120 g telecího masa (z kýty), sůl, 30 g mrkve, 30 g drůbeží šunky,...
více...

Pečená kuřecí prsa

Potřebujeme: 140 g kuřecích prsou, sůl, kmín, 1 polévková lžíce oleje , horká...
více...

Jehněčí na rozmarýnu

Potřebujeme:140 g jehněčího masa, sůl, kmín, cibule, 4 lístky rozmarýnu, 2...
více...

Kůzle na paprice

Potřebujeme: 120 g kůzlečího plece, sůl, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule....
více...

V zelí zapékané masové kuličky

Potřebujeme: 80 g telecího masa , 10 g cibule, 10 g nastrouhaného netučného sýra,...
více...

Krůtí s jablky

Potřebujeme: 120 g krůty (prsa), sůl, kmín, 50 g jablek, 2 polévkové lžíce oleje...
více...

Krůtí na hrášku

Potřebujeme:120 g krůty, 10 g cibule, 2 polévkové lžíce oleje , horká voda...
více...

Kuře na smetaně

Potřebujeme: 120 g kuřecích prsou, sůl, kmín, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g...
více...

Kuře s hráškem a jogurtem

Potřebujeme: 140 g kuřecího masa, sůl, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule, 50...
více...

Dušené kůzlečí na kmíně

Potřebujeme: 120 g kůzlečího plece, 2 polévkové lžíce oleje , 20 g cibule, 10 g...
více...

Pečené karbanátky s ovesnými vločkami

Potřebujeme: 100 g masa z krůty, 10 g ovesných vloček, 10 g cibule, majoránka, 3...
více...

Pečený kapr s ananasem

Potřebujeme: 140 g kapra, sůl, 20 g mouky, 10 g červené mleté ​​papriky, 2...
více...

Pečený kapr

Potřebujeme: 140 g kapra, sůl, 20 g mouky, 10 g červené mleté ​​papriky, olej...
více...

Jehněčí na kmíně

Potřebujeme: 120 g jehněčího masa (z kýty), sůl, 2 polévkové lžíce oleje , 10 g...
více...

Zapečené jehněčí se sýrem

Potřebujeme :140 g jehněčího (z kýty), 2 polévkové lžíce oleje , 10 g cibule,...
více...

Dušené jehněčí

Potřebujeme: 100 g jehněčího (telecího) masa z plece, 40 g kořenové zeleniny...
více...

Domácí dušený králík

Potřebujeme:120 g domácího králíka (kýta), sůl, 2 polévkové lžíce oleje, 10 g...
více...

Brňenský guláš

Potřebujeme:120 g telecího masa, 2 polévkové lžíce oleje, 10 g cibule, voda...
více...

Těstoviny s rybou (od ukončeného 12. měsíce)

Potřebujeme: 100 g cereálních těstovin, 50 g rybího filé, malý kousek brokolice...
více...