Jehněčí maso


Návod na jěhněčí s rozmarýném

Lahůdka kterou zvládne každý podle receptu na videu. Příloha může být...
více...

Návod na jehněčí s vínem - videorecept

Vynikající jednoduchý recept na zvládnutí jehněčího masa. Můžeme ho...
více...

Jehněčí maso v listovém těstě

Suroviny: 500 g kapusty 1 cibule 1 stroužek česneku 30 g másla 1...
více...

Bramborový nákyp s jehněčím masem

Použité suroviny: 400 g jehněčího masa z kýty | dle potřeby: mouka...
více...

Lahodné řízky ze salaše

Použité suroviny: 4 plátky masa (skopové kýty nebo vepřové), 150 g brynzy,...
více...

Jehněčí pečená kýta

Použité suroviny: 1,30 kg jehněčí kýty 350 ml zeleninového vývaru 1...
více...

Jehněčí kýta pečená

Použité suroviny: 1,30 kg jehněčí kýty 350 ml zeleninového vývaru 1...
více...

Skopová pečená kýta na česneku

Použité suroviny: 750 g skopové kýty dle chuti: česneku dle chuti: sůl,...
více...

Ze skopového masa piláv

Použité suroviny: 1 kg skopového masa 20 dkg kořenové zeleniny 1...
více...

Jehněčí plněná kýta

Použité suroviny: 1000 g jehněčí kýty, 50 g slaniny, 50 g másla, 1 cibule,...
více...

Jehněčí na červeném víně-video

Chcete pozvat kamarády, rodinu nebo přátelé?Chcete uvařit něco...
více...

Jehněčí kotlety s knedlíkem a zelím

 Jehněčí kotlety s  knedlíkem a zelím Potřebujeme:  800 g jehněčích...
více...

Marinováné jehněčí maso

Marinováné jehněčí maso  Potřebujeme: 20 dkg jehněčí maso, sůl, bílý...
více...

Stroganov

 Stroganov   Potřebujeme:  telecí maso, hrst sušených hub, máslo, pepř,...
více...

Velikonoční biftek

Velikonoční biftek   Potřebujeme: 2 jehněčí biftek, 200 ml amareta, 2...
více...

Játra na benátský způsob

Játra na benátský způsob  Potřebujeme: 700 g telecích jater, 400 g cibule,...
více...

Šiškafta

Šiškafta   Potřebujeme: 400 g mletého jehněčího masa, 1 KL červené...
více...

Jehněčí játra

Jehněčí játra Potřebujeme: 600 g kýty bez kostí, červené víno, 50 g...
více...

Jehněčí maso na paprice

Jehněčí maso na paprice Potřebujeme: 750 g jehněčího masa, 150 g cibule,...
více...

Jehněčí s kokosem

Jehněčí s kokosem Potřebujeme: 1 jehněčí kýta, 3 lžíce strouhaný...
více...

Jehněčí s nivou

Jehněčí s nivou Potřebujeme: jehněčí kýta, knedlíky, 300 g sýru Niva...
více...

Jehněčí játra

Jehněčí játra Potřebujeme: 600 g kýty bez kostí, červené víno, 50 g...
více...

Jehněčí maso na paprice

Jehněčí maso na paprice Potřebujeme: 750 g jehněčího masa, 150 g cibule,...
více...

Jehněčí roláda s fazolkami

Jehněčí roláda s fazolkami Potřebujeme: 1 jehněčí lopatku, sůl, 350 g...
více...

Jehněčí na jižanský způsob

Jehněčí na jižanský způsob Potřebujeme: 600 g vykostěného jehněčího...
více...

Jehněčí kotlety na fazolkách

Jehněčí kotlety na fazolkách   Potřebujeme: 600 g jehněčí kotlety, sůl,...
více...

Jehněčí maso na zelenině

Jehněčí maso na zelenině Potřebujeme: 50 g zelenina, 2 cibule, 4 vajíčka,...
více...

Jehněčí kotlety s houskovými knedlíky a kaší z červeného zelí

Jehněčí kotlety s houskovými knedlíky a kaší z červeného zelí...
více...

Jehněčí maso v lilku

Jehněčí maso v lilku Potřebujeme: 800 g lilku, 250 g mletého jehněčího masa,...
více...

Skopové maso na česneku a bramborách

  Skopové maso na česneku a bramborách Potřebujeme: 600 g skopového masa, 3...
více...

Orecchietti s hráškem a telecím masem

  Orecchietti s hráškem a telecím masem   Potřebujeme: 400 g těstovin typu...
více...

Špikovaná telecí játra

Špikovaná telecí játra potřebujeme: 800 g telecí jater, 70 g uzené slaniny, 3...
více...

Svatební telecí řízky se šalvějí

Svatební telecí řízky se šalvějí Potřebujeme: 4 větší šalvějový listy,...
více...

Milánská specialita

Milánská specialita Potřebujeme: 4 kusy telecího masa, 250 ml masového vývaru,...
více...

Krupice s beraninou

Krupice s beraninou Potřebujeme: hrst krup, hrst fazolí, 300 g skopového masa, 4...
více...

Telecí na žampionech

Telecí na žampionech Potřebujeme: 300 g telecí kýty, 300 g měkkého taveného...
více...

Kutloviny

Kutloviny Potřebujeme: skopové držky, 1 HR rýže, 1 l mléka, sůl, cukr, pepř...
více...

Dušené telecí maso

Dušené telecí maso  Potřebujeme: 2 porce 500 g telecího masa, 2 celé...
více...

Jehněčí kolínka pečené s česnekem a rozmarýnem

Jehněčí kolínka pečené s česnekem a rozmarýnem Potřebujeme: 400 g...
více...

Jehněčí kotlety

Jehněčí kotlety Potřebujeme: 4 jehněčí kotlety, sůl, mleté černé koření,...
více...

Plněné telecí závitky

Plněné telecí závitky Potřebujeme: 500 g telecího masa ze stehna, mleté pepř,...
více...

Telecí řízek v alobale

Telecí řízek v alobale Potřebujeme: houby, 10 g cibule, sůl, kmín, 5 g oleje,...
více...

Vařená beranina

Vařená beranina Potřebujeme: 1 kg skopového nebo jehněčího masa, 200 g...
více...

Pečínka ze skopového stehna

Pečínka ze skopového stehna  Potřebujeme: skopová kýta, slanina, jalovce,...
více...

Jehněčí na jehle

  Jehněčí na jehle Potřebuje,e: 1 / 2 kg jehněčího masa ze stehna, 100 g...
více...

Jehněčí roláda s fazolkou

Jehněčí roláda s fazolkou  Potřebujeme: 1 jehněčí lopatka, 350 g sterilní...
více...

Beranní Pilafa

Beranní Pilafa  Potřebujeme: 500 g skopového masa, ¼ l vývaru z kostky, 200 g...
více...

Jehněčí plec se zeleninou

Jehněčí plec se zeleninou  Potřebujeme: 800 g jehněčí plece, 5 PL oleje, 400...
více...

Jehněčí filé s bylinkami

Jehněčí filé s bylinkami Potřebujeme: 600 g jehněčího plece, 200 g...
více...

Jehněčí korunka s kukuřičnými plackami

Jehněčí korunka s kukuřičnými plackami  Potřebujeme: 1 kg jehněčích zad,...
více...

Zapečené jehněčí kotlety

Zapečené jehněčí kotlety  Potřebujeme: 8 jehněčích kotlet, 4 stroužky...
více...

Jehněčí kotlety po Provensálsku

Jehněčí kotlety po Provensálsku  Potřebujeme: 6 hrubých jehněčích kotlet,,...
více...

Osso Bucco houby

Osso Bucco houby Potřebujeme: 4 porce telecího stehna, 2 cibule, šalotky, karotky,...
více...

Jehněčí žebírka v županu na italský způsob

Jehněčí žebírka v županu na italský způsob  Potřebujeme: 800 g...
více...

Pečené skopové stehno

Pečené skopové stehno  Potřebujeme: 1, 5 kg skopového stehna, 100 g másla, 1...
více...

Skopové maso se zeleninou

Skopové maso se zeleninou Potřebujeme: ½ kg vykostěného předního skopového...
více...

Beraniny po tirpácku

 Beraniny po tirpácku  Potřebujeme: skopové maso, skopové kosti, skopové...
více...

Mladé pečené jehněčí

Mladé pečené jehněčí   Potřebujeme: 2 kotlety , rozmarýn, tymián, 1...
více...

Opečené telecí kuličky s omáčkou

 Opečené telecí kuličky s omáčkou   Potřebujeme: 200 g mletého telecího...
více...

Jehněčí maso na paprice

Jehněčí maso na paprice   Potřebujeme: ¾ kg jehněčího masa, 150 g cibule,...
více...

Jehněčí žebírka na bylinkách

Jehněčí žebírka na bylinkách  Potřebujeme:  jehněčí žebírka, mouka,...
více...

Telecí maso se sušeným ovocem

Telecí maso se sušeným ovocem Potřebujeme: 1, 2 kg telecího masa na pečení, 1...
více...

Nadívané řízky z jehněčího

Nadívané řízky z jehněčího Pořrebujeme: 600 g vykostěného jehněčího,...
více...

Grófova Svíčková

Grófova Svíčková Potřebujeme: ½ kg hovězích plátků, 40 g uzené slaniny, 40...
více...

Debrecínska Svíčková

Debrecínska Svíčková Potřebujeme: 400 g hovězích plátků, 50 g šunky, 2...
více...

Jadranská jehněčí

Jadranská jehněčí Potřebujeme: 600 g vykostěného jehněčího masa (plec,...
více...