Jehněčí maso
Návod na jěhněčí s rozmarýném
Lahůdka kterou zvládne každý podle receptu na videu. Příloha může být...
více...Návod na jehněčí s vínem - videorecept
Vynikající jednoduchý recept na zvládnutí jehněčího masa. Můžeme ho...
více...Jehněčí maso v listovém těstě
Suroviny:
500 g kapusty
1 cibule
1 stroužek česneku
30 g másla
1...
více...Bramborový nákyp s jehněčím masem
Použité suroviny:
400 g jehněčího masa z kýty | dle potřeby: mouka...
více...Lahodné řízky ze salaše
Použité suroviny:
4 plátky masa (skopové kýty nebo vepřové), 150 g brynzy,...
více...Skopová pečená kýta na česneku
Použité suroviny:
750 g skopové kýty
dle chuti: česneku
dle chuti: sůl,...
více...Jehněčí plněná kýta
Použité suroviny:
1000 g jehněčí kýty, 50 g slaniny, 50 g másla, 1 cibule,...
více...Jehněčí na červeném víně-video
Chcete pozvat kamarády, rodinu nebo přátelé?Chcete uvařit něco...
více...Jehněčí kotlety s knedlíkem a zelím
Jehněčí kotlety s knedlíkem a zelím
Potřebujeme:
800 g jehněčích...
více...Marinováné jehněčí maso
Marinováné jehněčí maso
Potřebujeme:
20 dkg jehněčí maso, sůl, bílý...
více...Játra na benátský způsob
Játra na benátský způsob
Potřebujeme:
700 g telecích jater, 400 g cibule,...
více...Jehněčí maso na paprice
Jehněčí maso na paprice
Potřebujeme:
750 g jehněčího masa, 150 g cibule,...
více...Jehněčí maso na paprice
Jehněčí maso na paprice
Potřebujeme:
750 g jehněčího masa, 150 g cibule,...
více...Jehněčí roláda s fazolkami
Jehněčí roláda s fazolkami
Potřebujeme:
1 jehněčí lopatku, sůl, 350 g...
více...Jehněčí na jižanský způsob
Jehněčí na jižanský způsob
Potřebujeme:
600 g vykostěného jehněčího...
více...Jehněčí kotlety na fazolkách
Jehněčí kotlety na fazolkách
Potřebujeme:
600 g jehněčí kotlety, sůl,...
více...Jehněčí maso na zelenině
Jehněčí maso na zelenině
Potřebujeme:
50 g zelenina, 2 cibule, 4 vajíčka,...
více...Jehněčí kotlety s houskovými knedlíky a kaší z červeného zelí
Jehněčí kotlety s houskovými knedlíky a kaší z červeného zelí...
více...Jehněčí maso v lilku
Jehněčí maso v lilku
Potřebujeme:
800 g lilku, 250 g mletého jehněčího masa,...
více...Skopové maso na česneku a bramborách
Skopové maso na česneku a bramborách
Potřebujeme:
600 g skopového masa, 3...
více...Orecchietti s hráškem a telecím masem
Orecchietti s hráškem a telecím masem
Potřebujeme:
400 g těstovin typu...
více...Špikovaná telecí játra
Špikovaná telecí játra
potřebujeme:
800 g telecí jater, 70 g uzené slaniny, 3...
více...Svatební telecí řízky se šalvějí
Svatební telecí řízky se šalvějí
Potřebujeme:
4 větší šalvějový listy,...
více...Milánská specialita
Milánská specialita
Potřebujeme:
4 kusy telecího masa, 250 ml masového vývaru,...
více...Krupice s beraninou
Krupice s beraninou
Potřebujeme:
hrst krup, hrst fazolí, 300 g skopového masa, 4...
více...Telecí na žampionech
Telecí na žampionech
Potřebujeme:
300 g telecí kýty, 300 g měkkého taveného...
více...Jehněčí kolínka pečené s česnekem a rozmarýnem
Jehněčí kolínka pečené s česnekem a rozmarýnem
Potřebujeme:
400 g...
více...Plněné telecí závitky
Plněné telecí závitky
Potřebujeme:
500 g telecího masa ze stehna, mleté pepř,...
více...Telecí řízek v alobale
Telecí řízek v alobale
Potřebujeme:
houby, 10 g cibule, sůl, kmín, 5 g oleje,...
více...Pečínka ze skopového stehna
Pečínka ze skopového stehna
Potřebujeme:
skopová kýta, slanina, jalovce,...
více...Jehněčí roláda s fazolkou
Jehněčí roláda s fazolkou
Potřebujeme:
1 jehněčí lopatka, 350 g sterilní...
více...Beranní Pilafa
Beranní Pilafa
Potřebujeme:
500 g skopového masa, ¼ l vývaru z kostky, 200 g...
více...Jehněčí plec se zeleninou
Jehněčí plec se zeleninou
Potřebujeme:
800 g jehněčí plece, 5 PL oleje, 400...
více...Jehněčí filé s bylinkami
Jehněčí filé s bylinkami
Potřebujeme:
600 g jehněčího plece, 200 g...
více...Jehněčí korunka s kukuřičnými plackami
Jehněčí korunka s kukuřičnými plackami
Potřebujeme:
1 kg jehněčích zad,...
více...Zapečené jehněčí kotlety
Zapečené jehněčí kotlety
Potřebujeme:
8 jehněčích kotlet, 4 stroužky...
více...Jehněčí kotlety po Provensálsku
Jehněčí kotlety po Provensálsku
Potřebujeme:
6 hrubých jehněčích kotlet,,...
více...Osso Bucco houby
Osso Bucco houby
Potřebujeme:
4 porce telecího stehna, 2 cibule, šalotky, karotky,...
více...Jehněčí žebírka v županu na italský způsob
Jehněčí žebírka v županu na italský způsob
Potřebujeme:
800 g...
více...Pečené skopové stehno
Pečené skopové stehno
Potřebujeme:
1, 5 kg skopového stehna, 100 g másla, 1...
více...Skopové maso se zeleninou
Skopové maso se zeleninou
Potřebujeme:
½ kg vykostěného předního skopového...
více...Beraniny po tirpácku
Beraniny po tirpácku
Potřebujeme:
skopové maso, skopové kosti, skopové...
více...Opečené telecí kuličky s omáčkou
Opečené telecí kuličky s omáčkou
Potřebujeme:
200 g mletého telecího...
více...Jehněčí maso na paprice
Jehněčí maso na paprice
Potřebujeme:
¾ kg jehněčího masa, 150 g cibule,...
více...Jehněčí žebírka na bylinkách
Jehněčí žebírka na bylinkách
Potřebujeme:
jehněčí žebírka, mouka,...
více...Telecí maso se sušeným ovocem
Telecí maso se sušeným ovocem
Potřebujeme:
1, 2 kg telecího masa na pečení, 1...
více...Nadívané řízky z jehněčího
Nadívané řízky z jehněčího
Pořrebujeme:
600 g vykostěného jehněčího,...
více...Grófova Svíčková
Grófova Svíčková
Potřebujeme:
½ kg hovězích plátků, 40 g uzené slaniny, 40...
více...Debrecínska Svíčková
Debrecínska Svíčková
Potřebujeme:
400 g hovězích plátků, 50 g šunky, 2...
více...