Jehněčí maso na paprice
Jehněčí maso na paprice
Potřebujeme:
750 g jehněčího masa, 150 g cibule, 80 g másla, 30 g hladké mouky, 10 g sladké červené papriky, 4 lžíce vývaru, sůl, 3 stroužky česneku, 3 lžíce rajčatového protlaku
Potřebujeme:
750 g jehněčího masa, 150 g cibule, 80 g másla, 30 g hladké mouky, 10 g sladké červené papriky, 4 lžíce vývaru, sůl, 3 stroužky česneku, 3 lžíce rajčatového protlaku
Jak na to:
Očištěnou a nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a opražíme.
Poté je poprášime hladkou moukou a mletou červenou papriku, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Před dokončením přidáme prolisovanými česnek a rajčatový protlak. Krátce povaříme.
Jehněčí maso na paprice podáváme s rýží a ozdobíme nakrájenou petrželkou a oregánem.
Očištěnou a nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a opražíme.
Poté je poprášime hladkou moukou a mletou červenou papriku, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Před dokončením přidáme prolisovanými česnek a rajčatový protlak. Krátce povaříme.
Jehněčí maso na paprice podáváme s rýží a ozdobíme nakrájenou petrželkou a oregánem.