Jehněčí kotlety po Provensálsku
Jehněčí kotlety po Provensálsku
Potřebujeme:
6 hrubých jehněčích kotlet,, 60 g másla, hrubá sůl, pepř,, Pasta:, 4 stroužky česneku 3 stonky bazalky, 0, 5 sklenice olivového oleje, trocha soli
Jak na to:
Pasta: Česnek očistěte a snadno rozmělněte, dejte ho do třecí misky s trochou soli a bazalkovými lístky a přidávejte olivový olej, dokud vám nevznikne krémová hmota.
Kotlety z obou stran snadno Okořeňte a potřete pastou. Opékejte je na grilu.Položte na ni kotlety, každou ozdobte kouskem másla a lístky bazalky.
Jako přílohu podávejte 500 g vařených fazolové lusky s máslem a petrželkou.
Potřebujeme:
6 hrubých jehněčích kotlet,, 60 g másla, hrubá sůl, pepř,, Pasta:, 4 stroužky česneku 3 stonky bazalky, 0, 5 sklenice olivového oleje, trocha soli
Jak na to:
Pasta: Česnek očistěte a snadno rozmělněte, dejte ho do třecí misky s trochou soli a bazalkovými lístky a přidávejte olivový olej, dokud vám nevznikne krémová hmota.
Kotlety z obou stran snadno Okořeňte a potřete pastou. Opékejte je na grilu.Položte na ni kotlety, každou ozdobte kouskem másla a lístky bazalky.
Jako přílohu podávejte 500 g vařených fazolové lusky s máslem a petrželkou.