Jehněčí na jehle

 

Jehněčí na jehle
Potřebuje,e:
1 / 2 kg jehněčího masa ze stehna, 100 g uzeného vepřového bůčku, 2 stroužky česneku, 350 g cibulí v sladko nálevu, 1 zelená paprika, 2 rajčata, tymián, 3 stonku rozmarýnu, mleté pepř, sůl

Jak na to:
Maso odblaňte, Nakrájejte na kostky a bůček na plátky ve velikosti masa. Sůl promíchejte s pepřem, přidejte česnek a promíchejte. Maso vložte do mísy a důkladně promíchejte s česnekovou pastou. Cibuli sceďte, papriku Nakrájejte na kostičky a rajčata na osminky. Na kovovou jehlu střídavě napichujte cibulku, papriku, maso, bůček a rajčata. Posypte posečené tymiánem a rozmarýnem. Razníky rozložte na pekáč a ve vyhřáté troubě upečte.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus