Ragú ze žabích stehýnek
Použité suroviny:
	5 větších rajských jablíček
	2 dkg Jihočeského másla
	2 vejce
	dle chuti: sůl
	5 dkg šunky
	3 bílky na sníh
	1 snítka petržele
Jak recept připravit:
	Neloupaná jablíčka vydlabeme. Na másle umícháme vejce a přidáme do nich dužninu z rajských jablíček. Dále
	sekanou šunku a necháme zahoustnout. Vydlabaná jablíčka urovnáme na ohnivzdornou mísu a naplníme je míchanými
	vejci se šunkou. Ze syrových čerstvých bílků si ušleháme tuhý sníh a lehce do něj přidáme sůl a nasekanou
	petrželku. Poté jej vkusně upravíme kolem jablíček a dáme mísu na několik minut do trouby zapéci. Hotový
	pokrm ozdobíme petrželkou a podáváme.