Pikantní masová směs
Použité suroviny:
300 g roštěnky,300 g vepřové kýty,3 lžíce oleje,3 ks cibule,5 lžic rajčatového protlaku,400 g zavařeného
leča,česnek,pepř,sladká i pálivá paprika,worchester,sůl
Jak recept připravit:
Obojí maso odblaníme a nakrájíme přes vlákno na hranolky.Cibuli nakrájíme na kolečka. Na pánvi si
rozpálíme olej, vložíme maso a osmažíme. Asi po dvou minutách přidáme cibuli a zpěníme ji. Potom vmícháme
mletou papriku, rajčatový protlak, lečo, sůl a krátce podusíme. Česnek oloupeme a prolisujeme - lze přidat i
více než jeden stroužek. Okořeníme pepřem a worchesterem a hned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky,
ještě lepší jsou však malé bramboráčky.