Lín v alobalu s houbami
Lín v alobalu s houbami
Potřebujeme:
4 až 6 Lín, slanina, cibule, zelená Petrželová nať, houby, olej, kmín, mleté pepř, sůl
Potřebujeme:
4 až 6 Lín, slanina, cibule, zelená Petrželová nať, houby, olej, kmín, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Na alobal položíme slaninu, pokrájenou na malé kostky, nadrobno pokrájenou cibuli, posekanou zelenou petrželku, dušené houby, pokrájené na plátky, trochu osolíme, posypeme mletým pepřem a mleto kmínem. Pokladáme na osolené líny, na které dáme tenké plátky slaniny a pevně zabalíme do alobalu, aby šťáva nevytékala. Položíme na dobře rozehřátý rošt a grilujeme asi 3 minuty. Hotové i s alobalem dáme na mísu, křížem přestříhne a rožky vyhneme, aby nám šťáva nevytekla.
Podáváme s pečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Na alobal položíme slaninu, pokrájenou na malé kostky, nadrobno pokrájenou cibuli, posekanou zelenou petrželku, dušené houby, pokrájené na plátky, trochu osolíme, posypeme mletým pepřem a mleto kmínem. Pokladáme na osolené líny, na které dáme tenké plátky slaniny a pevně zabalíme do alobalu, aby šťáva nevytékala. Položíme na dobře rozehřátý rošt a grilujeme asi 3 minuty. Hotové i s alobalem dáme na mísu, křížem přestříhne a rožky vyhneme, aby nám šťáva nevytekla.
Podáváme s pečenými bramborami a zeleninovým salátem.