Mořský vlk na bylinkách
Mořský vlk na bylinkách
Potřebujeme:
300 - 400 g ryby, 150 g čerstvého špenátu, 2 stroužky česneku, 8 ks cherry rajčat, citrón, sůl, drcené barevné pepř, směs bylinek: bazalku, tymián, pažitku, kudrnatou petrželku
Potřebujeme:
300 - 400 g ryby, 150 g čerstvého špenátu, 2 stroužky česneku, 8 ks cherry rajčat, citrón, sůl, drcené barevné pepř, směs bylinek: bazalku, tymián, pažitku, kudrnatou petrželku
Jak na to:
Rybu omyjeme, osušíme, osolíme, zevnitř okořeníme barevným pepřem a vložíme na mírně rozpálenou pánev s troškou oleje. Pečeme z obou stran 12 - 15 minut. Bylinky nasekáme a smícháme s olivovým olejem. Před koncem pečení touto směsí rybu potřeme. Špenát a nakrájená cherry rajčata dáme na rozohřátou pánev s olivovým olejem a pretlačeným česnekem, osolíme, promícháme a podáváme jako přílohu.
Rybu omyjeme, osušíme, osolíme, zevnitř okořeníme barevným pepřem a vložíme na mírně rozpálenou pánev s troškou oleje. Pečeme z obou stran 12 - 15 minut. Bylinky nasekáme a smícháme s olivovým olejem. Před koncem pečení touto směsí rybu potřeme. Špenát a nakrájená cherry rajčata dáme na rozohřátou pánev s olivovým olejem a pretlačeným česnekem, osolíme, promícháme a podáváme jako přílohu.