Filé plněné pomerančem s rýžovým- pomerančovým salátem
Filé plněné pomerančem s rýžovým- pomerančovým salátem
Potřebujeme:
rybí filety, sůl, hladkou mouku, koření na ryby, citrón, olivový olej, pár plátků pomeranče
Salát: sáček sáčkový rýže, trocha olivového oleje, sůl, 2 pomeranče, kyselou smetanu, citronovou šťávu, lžíci medu
Potřebujeme:
rybí filety, sůl, hladkou mouku, koření na ryby, citrón, olivový olej, pár plátků pomeranče
Salát: sáček sáčkový rýže, trocha olivového oleje, sůl, 2 pomeranče, kyselou smetanu, citronovou šťávu, lžíci medu
Jak na to:
Rozmražené filety zbavte přebytečné vody, rozložte si je na tác a na jednu stranu dejte tenký plátek pomeranče. Oba konce zpevněte párátkem. Osolte mořskou solí a pokapejte citrónem.
Plněné filety obalte v hladké mouce smíchané s kořením na ryby a vysmažte na olivovém oleji.
Rozmražené filety zbavte přebytečné vody, rozložte si je na tác a na jednu stranu dejte tenký plátek pomeranče. Oba konce zpevněte párátkem. Osolte mořskou solí a pokapejte citrónem.
Plněné filety obalte v hladké mouce smíchané s kořením na ryby a vysmažte na olivovém oleji.
Rýžový salát s pomeranči: uvařený sáček rýže polejte trochou olivového oleje a nechte vychladnout. Na rýži postrouhejte pomerančovou kůru a pokrájajte 2-3 pomeranče. Smíchejte rýži s kůrou pomerančů, zakysanou smetanou a ochuťte. Osolte mořskou solí, dochuťte citrónem a prip. i lžičkou medu.