Zapekané rybí filé se špenátem
Zapekané rybí filé se špenátem
Potřebujeme:
700 g rybího filé, 700 g špenátových listů, 2, 5 dl přírodního bílého vína, 2, 5 dl mléka, 30 g parmezánu, 60 g másla, špetka muškátového oříšku, mleté pepř, sůl
Potřebujeme:
700 g rybího filé, 700 g špenátových listů, 2, 5 dl přírodního bílého vína, 2, 5 dl mléka, 30 g parmezánu, 60 g másla, špetka muškátového oříšku, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Filety opečte na másle a poduste ve víně. Špenát duste. Z másla, mléka a mouky udělejte besame. Do ohňivzdorné mísy navrstvěte rybí filé, posypte ho muškátovým oříškem, besame a špenát. Postup zopakujte ještě jednou, posypte parmezánem a dejte zapéct.
Filety opečte na másle a poduste ve víně. Špenát duste. Z másla, mléka a mouky udělejte besame. Do ohňivzdorné mísy navrstvěte rybí filé, posypte ho muškátovým oříškem, besame a špenát. Postup zopakujte ještě jednou, posypte parmezánem a dejte zapéct.