Tuňákovo-těstovinová pánev
Tuňákovo-těstovinová pánev
Potřebujeme:
(4 porce)
20 g těstovin z tvrdé pšenice, 1 šálek posečené cibule, 1 šálek na kostky pokrájanou celeru, 1 šálek na drobné kousky pokrájených žampionů, ½ šálku konzervované kukuřice, 20 dkg tuňáka nakládání ve vlastní šťávě (ne oleji) scedeného, ½ šálky netučného mléka, čerstvé bylinky nakrájené na drobno (bazalka, oregano, Petrželová nať), 1 polévková lžíce nastrouhaného parmezánu, 2 středně velká rajčata, netukové sprej na vymazání formy
Potřebujeme:
(4 porce)
20 g těstovin z tvrdé pšenice, 1 šálek posečené cibule, 1 šálek na kostky pokrájanou celeru, 1 šálek na drobné kousky pokrájených žampionů, ½ šálku konzervované kukuřice, 20 dkg tuňáka nakládání ve vlastní šťávě (ne oleji) scedeného, ½ šálky netučného mléka, čerstvé bylinky nakrájené na drobno (bazalka, oregano, Petrželová nať), 1 polévková lžíce nastrouhaného parmezánu, 2 středně velká rajčata, netukové sprej na vymazání formy
Jak na to:
V mírně osolené vodě uvařte do poloměkka těstoviny. Pánev vystříkejte sprejem na pečení. Přidejte do ní celer, cibulku a chvilku opečte. Přidejte pokrájené žampiony, kukuřici a připravujte dalších pět minut. Přidejte lososa pokrájeného na kousky a těstoviny, promíchejte a zalijte mlékem, do kterého jste zamíchali pokrájané bylinky. Zasypte parmezánem a zapékejte 14-20 minut. Před podáváním ozdobte pokrájenými rajčaty.
V mírně osolené vodě uvařte do poloměkka těstoviny. Pánev vystříkejte sprejem na pečení. Přidejte do ní celer, cibulku a chvilku opečte. Přidejte pokrájené žampiony, kukuřici a připravujte dalších pět minut. Přidejte lososa pokrájeného na kousky a těstoviny, promíchejte a zalijte mlékem, do kterého jste zamíchali pokrájané bylinky. Zasypte parmezánem a zapékejte 14-20 minut. Před podáváním ozdobte pokrájenými rajčaty.