Filety s pangasem v hořčičné omáčce
Použité suroviny:
600 g filetů pangase, sůl, špetka pepře, 350 ml zakysané smetany, 4 lžíce smetany ke šlehání, 2 lžíce dijonské hořčice, 3 lžíce kaparů, 1 citron
Jak recept připravit:
Očištěné filety osolíme, pokapeme po obou stranách citronovou šťávou a necháme asi 5 minut odležet. Zakysanou smetanu smícháme s hořčicí,sladkou smetanou a kapary. Chceme-li je mít pikantnější, přidáme pepř. Odleželé filety narovnáme do zapékací misky a zalijeme celým množstvím smetanové směsi. Měly by v ní být úplně ponořené. Dáme péct nezakryté do rozpálené trouby při 180 stupních asi 20 minut. Na talíř ke každé porci naservírujeme několik lžic smetanové omáčky a hlavně kapary. Jíme s chlebem.