Rolky pečené z platýse na másle s bylinkami
Použité suroviny:
400 g mražených rolek z platýse | 1 lžička rybí omáčky | 3 lžíce másla | po 2 lžících limetkové šťávy a
petrželky | 2 lžíce vývaru | sůl a pepř | zelenina
Jak recept připravit:
Platýse podle potřeby ochutíme čerstvě mletým černým pepřem. Rybí omáčku promícháme s vývarem.
Zapékací misku silně vytřeme máslem, do něho urovnáme rolky, zakapeme limetkovou šťávou, posypeme
nasekanou petrželkou a zakapeme rybí omáčkou.
Upečeme doměkka v troubě při 220 °C, a to za občasného přelévání vypečenou šťávou.
Pečené rolky z platýse přendáme na nahřáté talíře, přelijeme máslovou šťávou a obložíme čerstvou
zeleninou.