Oblečený Pangasius v bylinkovém kabátě

Použité suroviny:

3 lžíce olivového oleje
dle chuti: tymián, rozmarýn, petrželka a oregano
400 g pangase
1 limeta
4 plátky toastového chleba
dle chuti: sůl a bylinky
2 stroužky česneku
1 limeta

Jak recept připravit:

Nejprve opečte nasucho toastový chléb. Nechte vychladnout. Toasty nalámejte do mixéru, přidejte česnek a
bylinky. Vše rozsekejte najemno. Pak přidejte 2 lžíce oleje a znovu promixujte. Máte připravený kabátek.
Troubu předehřejte na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). Porce ryby omyjte, osušte, pokapejte šťávou z limetky
a osolte. Pekáček vyložte pečícím papírem. Na papír vložte porce ryby, potřete zbylým olejem a posypte směsí
z mixéru. Směs lehce přimáčkněte na rybu a pečte 15 minut, dokud bylinková krusta nezhnědne. Podávejte s
brambory nebo zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus