Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarellou a parmezánovou omáčkou
Zapečené strigoloni s aljašským lososem, rajčaty, mozzarellou a parmezánovou omáčkou
Potřebujeme:
2 konzervy aljašská lososa, 100 dkg rajčat, 50 dkg šalotky, 10 dkg bazalky, 100 dkg mozzerelly, 50 ml olivového oleje, ½ kg těstovin strigoloni, 200 ml smetany, 50 dkg parmezánu, 10 dkg česnek, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Rajčata orestujte na šalotce a česneku. Přidejte lososa, mozzarellu, bazalku, sůl a koření. Všechno spolu promíchejte s vařených těstovinami. Ze smetany a parmezánu si udělejte omáčku, kterou zalijte těstoviny v misce a zapékejte cca 15 min.