Losos na česneku
Losos na česneku
Potřebujeme:
4 porce lososa, 1, 5 sklenice bílého vína, 4 stroužky česneku, 1 střední cibule, 1 bobkový list, 4 zrnka pepře, sůl, Petrželová nať (pažitka)
Potřebujeme:
4 porce lososa, 1, 5 sklenice bílého vína, 4 stroužky česneku, 1 střední cibule, 1 bobkový list, 4 zrnka pepře, sůl, Petrželová nať (pažitka)
Jak na to:
V hrnci smíchejte víno s kořením, bobkový list, rozdrceným česnekem a nadrobno posekanou cibulí. Přiveďte do varu, vařte 5 min. a přidejte lososa. Vařte 10 min. Hotovou rybu opatrně vytáhněte a podávejte posypané natí (pažitkou).
V hrnci smíchejte víno s kořením, bobkový list, rozdrceným česnekem a nadrobno posekanou cibulí. Přiveďte do varu, vařte 5 min. a přidejte lososa. Vařte 10 min. Hotovou rybu opatrně vytáhněte a podávejte posypané natí (pažitkou).