Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik
Závin z aljašského lososa s brokolicí a omáčkou z červených paprik
Potřebujeme:
3 konzervy aljašská lososa, 300 dkg listového těsta, 200 dkg špenátu 100 dkg másla, 50 ml žloutků, 50 dkg česneku, 50 dkg brokolice, ½ l smetany, 200 dkg červené papriky, olivový olej, mleté pepř, sůl
Potřebujeme:
3 konzervy aljašská lososa, 300 dkg listového těsta, 200 dkg špenátu 100 dkg másla, 50 ml žloutků, 50 dkg česneku, 50 dkg brokolice, ½ l smetany, 200 dkg červené papriky, olivový olej, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Vyválejte si těsto na tenký plátek. Přidejte na másle orestovaný špenát aromatizován česnekem, solí a pepřem. Na to položte lososa, zabalte a potřete žloutky. Pečte na 200 ° C cca 15 min.
Omáčku si připravte orestovaním červených paprik na olivovém oleji. Přidejte smetanu, sůl, koření a rozmixujte. Brokolicu uvařte v osolené vodě.
Vyválejte si těsto na tenký plátek. Přidejte na másle orestovaný špenát aromatizován česnekem, solí a pepřem. Na to položte lososa, zabalte a potřete žloutky. Pečte na 200 ° C cca 15 min.
Omáčku si připravte orestovaním červených paprik na olivovém oleji. Přidejte smetanu, sůl, koření a rozmixujte. Brokolicu uvařte v osolené vodě.