Gigi ryba
Gigi ryba
Potřebujeme:
4 kostky filé, 3 středně velké cibule, 2 PL polévkové koření, 2 PL sladké sojové omáčky, 2 PL worchestrové omáčky, 1 PL sušené kořenové zeleniny 1 KL mleté červené papriky, 1 KL mletého pepře 1 lKL mletý kmín, 1 lKL chilly omáčky 350 g zmrazené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice) 1,5 l vody, 1 PL hladké mouky 1 PL kukuřičného škrobu
Jak na to:
Do hrnce dáme olej. Nakrájenou cibuli osmažíme do sklovita. Přidáme mletou papriku, worchestrovou omáčku, polévkové koření, sójovou omáčku a filé nakrájené na kostky. Ochutíme chilli omáčkou, sušenou kořenovou zeleninou, mletým pepřem a mletým kmínem. Potom přidáme zmrazenou zeleninu, 1 litr vody a 20 minut povaříme. Ze zbývající vody, mouky a kukuřičného škrobu uděláme zápražku a guláš zahustíme. Za občasného míchání 5 minut povaříme.