Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny
Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutóny
Potřebujeme:
2 konzervy aljašského lososa, 1 l mléka, ½ l smetany na šlehání, 10 dkg bazalky, 1 bagetu, česnek, olivový olej, černé mleté koření, sůl
Potřebujeme:
2 konzervy aljašského lososa, 1 l mléka, ½ l smetany na šlehání, 10 dkg bazalky, 1 bagetu, česnek, olivový olej, černé mleté koření, sůl
Jak na to:
Svařte mléko se smetanou. Přidejte vykostěného lososa a pořádně rozšlehejte. Dochuťte solí, pepřem a bazalkou. Z bagety si udělejte kostičky a opečte s česnekový olejem.
Svařte mléko se smetanou. Přidejte vykostěného lososa a pořádně rozšlehejte. Dochuťte solí, pepřem a bazalkou. Z bagety si udělejte kostičky a opečte s česnekový olejem.