Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi
Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi
Potřebujeme:
bílé ryby, nemusí být velké (karas, Jelec tloušť, podustva a pod.), cibule, slanina, koření, višně
Potřebujeme:
bílé ryby, nemusí být velké (karas, Jelec tloušť, podustva a pod.), cibule, slanina, koření, višně
Jak na to:
Ryby očistěte, povrch mírně nařežte, nikoli na husto, posolte, okořeňte (pepř, trochu papriky, koření na ryby). Pak ryby naložte na tenko nakrájenou slaninu, višně a cibuli, i vnitřek trošku osolte a okořeňte. Ryby naložte na hrubší alobal (alobal na pečení) podlejte trochou oleje, nalívejte na vrch ryb. Rovněž je zakryjte alobalem a vložte do trouby na 150 ° C na 30-35 min.
Ryby očistěte, povrch mírně nařežte, nikoli na husto, posolte, okořeňte (pepř, trochu papriky, koření na ryby). Pak ryby naložte na tenko nakrájenou slaninu, višně a cibuli, i vnitřek trošku osolte a okořeňte. Ryby naložte na hrubší alobal (alobal na pečení) podlejte trochou oleje, nalívejte na vrch ryb. Rovněž je zakryjte alobalem a vložte do trouby na 150 ° C na 30-35 min.