Paprikáš z rybího filé
Paprikáš z rybího filé
Potřebujeme:
500 g rybího filé, 50 g másla, 40 g cibule, 2 dl smetany, mletá sladká paprika, 2 lžičky hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 dl bílého vína, sůl
Potřebujeme:
500 g rybího filé, 50 g másla, 40 g cibule, 2 dl smetany, mletá sladká paprika, 2 lžičky hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 dl bílého vína, sůl
Jak na to:
Na másle zppěňte nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme trochu sladké papriky a na kousky rybího filé. Trochu podlejeme horkou vodou a do měkka vaříme. Poté přidáme smetanu smíchanou s hladkou moukou a povaříme. Do omáčky můžeme přidat trochu rajčatového protlaku, bílého vína a leča.
Podáváme s kysánými knedlemi.
Na másle zppěňte nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme trochu sladké papriky a na kousky rybího filé. Trochu podlejeme horkou vodou a do měkka vaříme. Poté přidáme smetanu smíchanou s hladkou moukou a povaříme. Do omáčky můžeme přidat trochu rajčatového protlaku, bílého vína a leča.
Podáváme s kysánými knedlemi.