Ryba na rožni
Ryba na rožni
Potřebujeme:
8 plátků tuňáka po 120 g, 16 plátků prorostlý uzené slaniny, 4 rajčata, olivový olej, šťáva ze 2 citronů, svazek meduňka, pár bobkových listů, mleté pepř, sůl
Potřebujeme:
8 plátků tuňáka po 120 g, 16 plátků prorostlý uzené slaniny, 4 rajčata, olivový olej, šťáva ze 2 citronů, svazek meduňka, pár bobkových listů, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Plátky tuňáka osolte, okořeňte a marinujte citronovou šťávou. Posypte nasekanou meduňkou. Na špiž střídavě napichujte 2 plátky ryby, 4 plátky slaniny, 2 půlky rajčata a několik bobkových listů. Pokapejte olejem a grilujte nebo pečte v troubě asi 15 min. Podávejte s půlky citronu a topinkou potřenou česnekem.
Plátky tuňáka osolte, okořeňte a marinujte citronovou šťávou. Posypte nasekanou meduňkou. Na špiž střídavě napichujte 2 plátky ryby, 4 plátky slaniny, 2 půlky rajčata a několik bobkových listů. Pokapejte olejem a grilujte nebo pečte v troubě asi 15 min. Podávejte s půlky citronu a topinkou potřenou česnekem.