Rybí filé na kari koření zapečené v alobale
Rybí filé na kari koření zapečené v alobale
Potřebujeme:
rybí filé, jednu malou kostku másla, kari koření, cibuli, sůl, hořčici, bílé mleté koření, alobal
Potřebujeme:
rybí filé, jednu malou kostku másla, kari koření, cibuli, sůl, hořčici, bílé mleté koření, alobal
Jak na to:
Rybí filé rozmrazí,e, omyjeme a osušíme. Pokapejte citronovou šťávou, osolte a okořeňte mletým bílým pepřem. Alobal si rozdělte na čtverečky, do každého alobalu dejte jeden kousek rybího filé.
V misce rozmíchejte měkké máslo, hořčici a kari koření, potom přidejte nakrájenou cibuli a promíchejte. Na každý alobal položte plátek rybího filé, naneste lžíci kari máselné směsi a dobře zabalte.
Alobalové kapsičky dejte na plech, podlejte trochou vody a dejte péct při teplotě 225 stupňů asi 20-25 minut.
Rybí filé rozmrazí,e, omyjeme a osušíme. Pokapejte citronovou šťávou, osolte a okořeňte mletým bílým pepřem. Alobal si rozdělte na čtverečky, do každého alobalu dejte jeden kousek rybího filé.
V misce rozmíchejte měkké máslo, hořčici a kari koření, potom přidejte nakrájenou cibuli a promíchejte. Na každý alobal položte plátek rybího filé, naneste lžíci kari máselné směsi a dobře zabalte.
Alobalové kapsičky dejte na plech, podlejte trochou vody a dejte péct při teplotě 225 stupňů asi 20-25 minut.