Malé ryby na způsob živánský
Malé ryby na způsob živánský
Potřebujeme:
300 g malých ryb, 50 g uzené slaniny, 150 g klobásy, 10 g petržele, 1 lžíce posečené zelené petrželky, 40 g cibule, 2 zelené papriky, 2 rajčata, 20 g postrúhaného sýra, 20 g žampionů, mleté pepř, kmín , sladká mletá paprika, 40 g másla, sůl
Potřebujeme:
300 g malých ryb, 50 g uzené slaniny, 150 g klobásy, 10 g petržele, 1 lžíce posečené zelené petrželky, 40 g cibule, 2 zelené papriky, 2 rajčata, 20 g postrúhaného sýra, 20 g žampionů, mleté pepř, kmín , sladká mletá paprika, 40 g másla, sůl
Jak na to:
Očištěné, vykuchané a umyté malé ryby necháme vcelku, dobře osolíme, prošpikujeme uzenou slaninou, naplníme je kousky másla, kouskem petržele, trochu posečené zelené petrželky, jemně pokrájanou klobásou, cibulí, papriky, rajčaty, postrouhaným sýrem, posekanými houbami, okořeníme, posypeme kmínem, papriky, zabalíme do alobalu, které stejně tak posypeme přísadami a dobře zabalíme. Dáme na rozehřátý rošt a grilujeme asi 15 minut.
Očištěné, vykuchané a umyté malé ryby necháme vcelku, dobře osolíme, prošpikujeme uzenou slaninou, naplníme je kousky másla, kouskem petržele, trochu posečené zelené petrželky, jemně pokrájanou klobásou, cibulí, papriky, rajčaty, postrouhaným sýrem, posekanými houbami, okořeníme, posypeme kmínem, papriky, zabalíme do alobalu, které stejně tak posypeme přísadami a dobře zabalíme. Dáme na rozehřátý rošt a grilujeme asi 15 minut.