Mořská štika pod sýrem
Mořská štika pod sýrem
Potřebujeme:
4 filety z mořské štikozubce, 70 g eidamu, 2 lžíce hořčice, 1 lžíci worchesterovej omáčky, 1 lžíci sójové omáčky, sůl, olej
Potřebujeme:
4 filety z mořské štikozubce, 70 g eidamu, 2 lžíce hořčice, 1 lžíci worchesterovej omáčky, 1 lžíci sójové omáčky, sůl, olej
Jak na to:
Kousky rybího masa z obou stran jemně osolíme. Hořčici smícháme s worchesterovou a sójovou omáčkou a vzniklou marinádou filety natřeme. Necháme je odležet asi hodinu.
Kousky ryby dáme péct na pánev do rozehřátého oleje, a když je obrátíme posypeme postrouhaným eidamem. Sýr se roztopí, dokud se spodní část filetů neupeče.
Podáváme s vařenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.
Kousky rybího masa z obou stran jemně osolíme. Hořčici smícháme s worchesterovou a sójovou omáčkou a vzniklou marinádou filety natřeme. Necháme je odležet asi hodinu.
Kousky ryby dáme péct na pánev do rozehřátého oleje, a když je obrátíme posypeme postrouhaným eidamem. Sýr se roztopí, dokud se spodní část filetů neupeče.
Podáváme s vařenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.