Rybí filé s křenem v alobale
Rybí filé s křenem v alobale
Potřebujeme:
750 g rybího filé, 80 g másla, 40 g postrouhaného křenu, sůl, mleté černé koření, citronovou šťávu, 2 vejce, 1 PL hladké mouky, rozmarýn, alobal
Jak na to:
Rybí filé pokrájíme na 8 plátků. Do vymíchaného másla přidáme křen, osolíme, okořeníme a společně promícháme. Plátky filé potřeme křenovým máslem a spojíme vzájemně po dvou kusech. Spojené plátky řežem na 4 přiměřeně velké kusy alobalu. Každou porci pokapeme citronovou šťávou, trochu okořeníme a posypeme rozmarýnem. Vejce rozmícháme s moukou a nalijeme na každou porci. Alobal dobře uzavřeme a vložíme na 15 minut do horké trouby při 230 stupních C. Podáváme s brambrovou kaší nebo opékanými bramborami.