Pangas v hořčičné omáčce

Použité suroviny:

3 šalotky
2 lžíce másla
2 lžíce hrubozrnné hořčice
150ml bílého vína
300ml smetany
1 lžíci solamylu
2 lžíce citronové šťávy
4 filety s pangase
sůl
pepř
mletý kmín
2 lžíce hladké mouky
2 cukety
3 lžíce olivového oleje

Jak recept připravit:

Šalotky nasekáme nadrobno a zpeníme na másle. Přidáme hořčici i víno a 2 minuty povaříme.
Ve smetaně rozmícháme solamyl a přilijeme do omáčky. Až zhoustna osolíme a přidáme citr.šťávu.
Filety osolíme, opepříme přidáme kmín a poprášíme moukou.
Cukety nakrájíme na špalíčky a osolíme.
Rybu a cuketu opečeme na olivovém oleji dozlatova, dáme na talíře a přelijeme omáčkou.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus