Fazole s nočkami a rajčaty

Použité suroviny:

500 g zelených fazolek | 500 g mražených noků | 1 cibule | 1 stroužek česneku | 4 lžíce olivový olej | 1
kg rajčat | dle chuti: šalvěj, sůl a pepř

Jak recept připravit:

Fazole očistíme a omyjeme a pak je uvaříme v osolené vodě asi 8 minut. Noky rozmrazíme a uvaříme zvlášť v
dostatečném množství vody podle návodu na obalu. Slijeme je a necháme okapat. Mezitím olupeme cibuli a česnek
a najemno nasekáme. Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce Olivového oleje Bertolli Classico a noky v něm lehce
opečeme. Šalvěj omyjeme a otrháme z ní lístky, přidáme je k nokům i s cibulí a česnekem. Fazolky slijeme a
necháme v sítku okapat. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kousky. Noky shrneme na pánvi stranou. Ve zbylém
Olivovém oleji Bertolli Classico krátce podusíme kousky rajčat a fazolky.Vše osolíme a opepříme a smícháme s
noky.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus