Restovaná pikantní játra
Použité suroviny:
500 g vepř. jater na plátky /nakrojené , aby se nekroutily/ | na kolečka nebo proužky nakrájená cibule
1 - 2 rajčátka
1 obyč. zelená paprika
sojová omáčka
worchester
sůl, pepř a popř. maggi
Jak recept připravit:
Na tenké plátky nakrájená jatýrka pokapeme sojovou a worchesterskou omáčkou, popř. přidáme nějaké opravdu
oblíbené koření a necháme chvilinku odležet. Na pánvi - šetříme olejem - je dobře orestujeme, přidáme cibuli,
necháme ji téměř zesklovatět, osolíme, opepříme a přidáme nakrájená rajčata a papriku. /zeleniny ne mnoho,
aby to nebylo jako lečo/!!
kdo má rád, může si vysmaženou šťávičku zaprášit moukou
Vhodné přílohy - hranolky, brambory, pečivo event. rýže