Ludaša
Ludaša
Potřebujeme:
1 balíček husích drobů, nebo to, co z husy "zbylo před pečením", 2 - 3 hrnky rýže, sůl, majoránka, mleté pepř, 4 - 5 PL husího tuku, husí játra , petrželová nať na dozdobení
Potřebujeme:
1 balíček husích drobů, nebo to, co z husy "zbylo před pečením", 2 - 3 hrnky rýže, sůl, majoránka, mleté pepř, 4 - 5 PL husího tuku, husí játra , petrželová nať na dozdobení
Jak na to:
Husí drobky uvaříme ve slané vodě do poloměkka, přidáme umytou rýži a spolu uvaříme. Promícháme, dochutíme kořením a omastíme husím sádlem. Na vrch talíře pokrájíme nebo nastrouháme upražené droby z husy. Dozdobíme petrželkou.
Husí drobky uvaříme ve slané vodě do poloměkka, přidáme umytou rýži a spolu uvaříme. Promícháme, dochutíme kořením a omastíme husím sádlem. Na vrch talíře pokrájíme nebo nastrouháme upražené droby z husy. Dozdobíme petrželkou.