Kuřecí játra na kari koření
Kuřecí játra na kari koření
Potřebujeme:
200 g kuřecích jater, 200 g cibule, česnek, kari koření, čerstvá Petrželová nať, olej, sůl
Potřebujeme:
200 g kuřecích jater, 200 g cibule, česnek, kari koření, čerstvá Petrželová nať, olej, sůl
Jak na to:
Na oleji do zlatova usmažíme cibuli, odstavíme. Na druhé pánvi prudce osmažíme kuřecí játra tak, aby nepustili šťávu. Poté posypeme kari kořením a tři minuty dusíme. Na závěr přidáme usmaženöu cibulku, nakrájený česnek, krátce společně povaříme. Na talíři osolíme, ozdobíme nakrájenou čerstvou petrželkou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži, vařené brambory nebo bramborovou kaši.
Na oleji do zlatova usmažíme cibuli, odstavíme. Na druhé pánvi prudce osmažíme kuřecí játra tak, aby nepustili šťávu. Poté posypeme kari kořením a tři minuty dusíme. Na závěr přidáme usmaženöu cibulku, nakrájený česnek, krátce společně povaříme. Na talíři osolíme, ozdobíme nakrájenou čerstvou petrželkou. Jako přílohu můžeme zvolit rýži, vařené brambory nebo bramborovou kaši.