Chalupářská játra
Chalupářská játra
Potřebujeme:
20 - 30 dkg vepřových jater, klobásu, hořčici, 3 stroužky česneku, sádlo, sůl, mletý, pepř rajčatový salát: 4 rajčata, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 paprika, ocet, olivový olej, sůl, mleté černé koření
Potřebujeme:
20 - 30 dkg vepřových jater, klobásu, hořčici, 3 stroužky česneku, sádlo, sůl, mletý, pepř rajčatový salát: 4 rajčata, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 paprika, ocet, olivový olej, sůl, mleté černé koření
Jak na to:
Umyjte játra nakrájíme na plátky, okořeníme a potřeme hořčicí. Do rozpáleného sádla dáme opekat klobásu nakrájíme a přidáme k játrům. Opečené játra potřeme rozmačkaným česnekem a osolíme. Rajčata, cibulku a česnek pokrájíme na kostičky, přidáme olej, koření, sůl, červenou papriku a ocet. Smícháme a podáváme s játry.
Umyjte játra nakrájíme na plátky, okořeníme a potřeme hořčicí. Do rozpáleného sádla dáme opekat klobásu nakrájíme a přidáme k játrům. Opečené játra potřeme rozmačkaným česnekem a osolíme. Rajčata, cibulku a česnek pokrájíme na kostičky, přidáme olej, koření, sůl, červenou papriku a ocet. Smícháme a podáváme s játry.