Vepřové rizoto

 

Vepřové rizoto

Potřebujeme:

500 g bílé dlouhozrnné rýže, 500 g vepřové plece, 1 konzerva sterilovaného hrachu, 100 g sýru na strouhání, sůl, pepř, mletá červená paprika, 3 rajčata, 3 papriky čerstvé, kmín, 1 lžíce rajčatového protlaku, vegeta, 1 cibule

Jak na to:

Uvaříme rýži. Na oleji osmažíme na drobno pokrájenou cibuli, stejně na menší části pokrájané vepřové maso, podusíme. Přidáme červenou papriku, sůl, kmín, mletý pepř, na drobno pokrájená rajčata a papriky. Přidáme rajčatového protlaku. Všechny podlejme vodou a dusíme, dokud maso není měké. Posypeme vegetou, přidáme uvařenou rýži, sterilizovaný hrášek bez vody, dobře promícháme a odstavíme.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus