Vepřové přírodní plátky

Použité suroviny:

4 plátky masa z plecka
1 velká cibule
1 hovězí bujon
sladká paprika
pepř
sůl
kmín
trocha mouky

Jak recept připravit:

Maso naklepeme a okořeníme z obou stran,paprikou,solí,pepřem a
poprášíme moukou.
Na rozpáleném oleji postupně osmažíme z obou stran,vyjmeme a dáme stranou.
Cibuli pokrájíme na slabé kolečka a dáme smažit do vypečku.
Plátky,které jsme osmažili dáme na cibuli a mírně podlijeme.
Rozdrobíme bujon a posypeme ještě kmínem.
Přikryjeme a dusíme v tlakovém hrnci asi 10min v pánvi do změknutí.
Hotové měkké maso dáme stranou a šťávu slijeme do malého kastrůlku,můžeme jestli chcete trochu zahustit
moukou nebo tmavou jíškou.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus