Vepřové kotlety plněné bylinkovým sýrem

Vepřové kotlety plněné bylinkovým sýrem

Potřebujeme:

600 g vepřového masa, bylinkový sýr - hermelín s provensálským kořením, česnek, sůl, pepř, olej, sušené švestky, červené víno, tymián, solamyl, brambory

Jak na to:

Vepřové kotlety nakrájíme, osolíme, okořeníme, zlehka naklepeme a naplníme sýrem. Maso přehneme napůl, uzavřeme párátkem, aby sýr nevytékal a pečeme na pánvi. Sušené švestky dáme vařit s vínem a tymiánem, osolíme, okořeníme, přivedeme do varu a zahustíme solamylem. Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky a smažíme na oleji, spolu s omáčkou podáváme k masu bramborové nudličky.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus