Plněný vepřový rostbíf
Plněný vepřový rostbíf
Potřebujeme:
15 dkg telecího nebo vepřového masa, 15 dkg vepřových jater, strouhanka, 1 upražené vejce, 1 syrové vejce, kmín, 3 dkg oleje, zelená petrželová nať, řeřicha, hořčice, mletý pepř, sůl
Jak na to:
Vepřové maso očistěte a rozřežte na plátky, osolte a okořeňte, můžete potřít i hořčicí, maso určené k mletí a játra pomelte na masném mlýnku a k němu přidejte strouhanku, upražené i syrové vejce, zelenou petrželkou nebo řeřichu, promichejte a dochuťte. Nádivku rozetřete na plát, zabalte, převažte a dejte na olej péct. Nejdříve ze všech stran,pak podlejte a dejte do horké trouby. Podávejte s bramborem.