Šneci pikantní k pití
Použité suroviny:
	1 balíček lístkového těsta, 15 dkg čabajky nebo jiné klobásy, 10 dkg nastrouhaného eidamu, 1 vejce, 1
	bílek, trochu zelené petrželky, kousek červené čerstvé papriky, sezamová semínka
Jak recept připravit:
	Lístkové těsto rozdělíme na dvě části a z každé vyválíme obdélník. Klobásu umeleme,promícháme se
	strouhaným sýrem a rozšlehaným bílkem. Směsí potřeme rozválené těsto, posypeme ještě nasekanou petrželkou,
	kouskem nasekané červené papriky a stočíme pevně do ruliček. Režnou nití nebo ostrým nožem nakrájíme
	plátky(0,5-1 cm), rozložíme je na plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sezamovými semínky a upečeme
	dozlatova.