Zapékané jehněčí řízky
Zapékané jehněčí řízky
Potřebujeme:
800 g jehněčího masa, 2 lžíce hořčice, strouhanku na obalování, 2 vejce, sůl, olej na smažení
Marináda: 200 ml vody, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci másla, 1 lžíci oleje, 1 lžičku vegety, mleté čierne korenie
Potřebujeme:
800 g jehněčího masa, 2 lžíce hořčice, strouhanku na obalování, 2 vejce, sůl, olej na smažení
Marináda: 200 ml vody, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci másla, 1 lžíci oleje, 1 lžičku vegety, mleté čierne korenie
Jak na to:
Maso pokrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí a necháme odležet alespoň 4 hodiny. Řízky obalíme ve strouhance a znova vyklepeme. Obalíme je ve vyšlehaných a osolenou vejcích a pečeme na oleji.
Z jednotlivých surovin připravíme marinádu a dobře promícháme. Osmažené řízky našikmo pokladáme do pekáče, zalijeme připravenou marinádou, zakryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby.
Maso pokrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí a necháme odležet alespoň 4 hodiny. Řízky obalíme ve strouhance a znova vyklepeme. Obalíme je ve vyšlehaných a osolenou vejcích a pečeme na oleji.
Z jednotlivých surovin připravíme marinádu a dobře promícháme. Osmažené řízky našikmo pokladáme do pekáče, zalijeme připravenou marinádou, zakryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby.