Tofu řízek v těstíčku
Tofu řízek v těstíčku
Potřebujeme:
400 g tofu, 5 PL sojové omáčky, koření, sůl, vejce, mouku, mléko
Marináda: 5 PL sojové omáčky, 15 lžic vody, 1 KL mleté kmínu, majoránky, vegety a sůl
Tatarská omáčka: 100 g tofu, okurka, cibule, sůl, mléko, vodu
Potřebujeme:
400 g tofu, 5 PL sojové omáčky, koření, sůl, vejce, mouku, mléko
Marináda: 5 PL sojové omáčky, 15 lžic vody, 1 KL mleté kmínu, majoránky, vegety a sůl
Tatarská omáčka: 100 g tofu, okurka, cibule, sůl, mléko, vodu
Jak na to:
Tofu nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, pokladáme vedle sebe do nádoby a zalijeme marinádou. Marinujeme alespoň 12 hodin. Řízky obalíme v těstíčku a pečeme.
Podáváme s bramborami a tatarskou omáčkou z tofu nebo zeleninovým salátem.
Tatarská omáčka: tofu, okurku, cibuli, sůl, mléko a vodu rozmixujeme a dochutíme podle vlastní chuti.