Tofu na kantonský způsob
Tofu na kantonský způsob
Potřebujeme:
320 g tofu, vodu, sůl, 1 ks větší cibule, pórek, 200 g čerstvé bílé zelí, chilli koření, 1 KL solamylu, kapie, 80 g žampionů, zázvor, grilovací koření, drcený kmín
Potřebujeme:
320 g tofu, vodu, sůl, 1 ks větší cibule, pórek, 200 g čerstvé bílé zelí, chilli koření, 1 KL solamylu, kapie, 80 g žampionů, zázvor, grilovací koření, drcený kmín
Jak na to:
Tofu nakrájíme na kostky, pokapeme sójovou omáčkou, ochutíme grilovacím kořením, drceným kmínem, olejem, promícháme a necháme odstát.
Potom krátce opečeme a vyjmeme na talíř. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, zelí nakrájené na kousky, pórek a žampiony.
Všechno orestujeme na oleji, přidáme sůl, zázvor, sójovou omáčku, opečené tofu. Podlejeme vodou, zahustíme solamylem. Můžeme dochutiť chilli kořením.
Tofu nakrájíme na kostky, pokapeme sójovou omáčkou, ochutíme grilovacím kořením, drceným kmínem, olejem, promícháme a necháme odstát.
Potom krátce opečeme a vyjmeme na talíř. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, zelí nakrájené na kousky, pórek a žampiony.
Všechno orestujeme na oleji, přidáme sůl, zázvor, sójovou omáčku, opečené tofu. Podlejeme vodou, zahustíme solamylem. Můžeme dochutiť chilli kořením.