Tofu na kantonský způsob

Tofu na kantonský způsob

Potřebujeme:

320 g tofu, vodu, sůl, 1 ks větší cibule, pórek, 200 g čerstvé bílé zelí, chilli koření, 1 KL solamylu, kapie, 80 g žampionů, zázvor, grilovací koření, drcený kmín
Jak na to:

Tofu nakrájíme na kostky, pokapeme sójovou omáčkou, ochutíme grilovacím kořením, drceným kmínem, olejem, promícháme a necháme odstát.
Potom krátce opečeme a vyjmeme na talíř. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, zelí nakrájené na kousky, pórek a žampiony.
Všechno orestujeme na oleji, přidáme sůl, zázvor, sójovou omáčku, opečené tofu. Podlejeme vodou, zahustíme solamylem. Můžeme dochutiť chilli kořením.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus