Pasteveckým sojový salát
Pasteveckým sojový salát
Potřebujeme:
1 balení růžových kostek sója, 2 kostky bujónu, 200 g ovčího (kozího nebo balkánského) sýra, 4 lžíce olivového oleje, směs sekaných bylinek (petržel, meduňka, šalvěj), 3 lžíce brusinkové nebo ríbezľového kompotu, olivy, feferónku, 2 párovací loupané rajčata, několik kuliček černého pepře, několik kuliček nového koření, citronovou šťávu, salát
Potřebujeme:
1 balení růžových kostek sója, 2 kostky bujónu, 200 g ovčího (kozího nebo balkánského) sýra, 4 lžíce olivového oleje, směs sekaných bylinek (petržel, meduňka, šalvěj), 3 lžíce brusinkové nebo ríbezľového kompotu, olivy, feferónku, 2 párovací loupané rajčata, několik kuliček černého pepře, několik kuliček nového koření, citronovou šťávu, salát
Jak na to:
Podle návodu na obalu připravíme sójové kostky, celé koření dáme do vody a povaříme. Scedíme.
Vychlazené kostky smícháme s nakrájeným surovinami a necháme 3 hodiny marinovat.
Podáváme vychlazené, obložené hlávkovým salátem a s pečivem.
Podle návodu na obalu připravíme sójové kostky, celé koření dáme do vody a povaříme. Scedíme.
Vychlazené kostky smícháme s nakrájeným surovinami a necháme 3 hodiny marinovat.
Podáváme vychlazené, obložené hlávkovým salátem a s pečivem.