Skopové maso se zeleninou
Skopové maso se zeleninou
Potřebujeme:
½ kg vykostěného předního skopového masa, olej, 2 cibule, 1 stroužek česneku, 1 PL rajčatového protlaku, 1 ČL mleté červené papriky, kousek feferonky, 250 g zmrazené míchané zeleniny, 200 g brambor, majoránka, mletý pepř, sůl
Jak na to:
Maso omyjte, odblaňte, zbavte tuku a nakrájejte na kostičky. V tlakovém hrnci na rozehřátém oleji opražte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte protlačený česnek, protlak, maso, poprašte papriky, osolte, okořeňte, promíchejte. Přidejte feferónku, zeleninu, na kostičky nakrájené brambory, zalijte 2 dl horké vody, tlakový hrnec uzavřete a dust 15 min. Nakonec dochuťte majoránkou.