Orecchietti s hráškem a telecími masovými roládkami
Orecchietti s hráškem a telecími masovými roládkami
Potřebujeme:
400 g těstovin typu orecchietti, 600 g telecích řízků, 150 g uzené slaniny, 500 g rajčat v konzervě, 250 g sterilovaného hrášku, 50 g parmezánu v celku, 1 sklenice bílého vína, petrželovou nať, svazek jarních cibulí, pepř a sůl
Jak na to:
Solené okořeněné řízky posypeme petrželkou, na vrch uložíme plátky parmezánu, přikryjeme slaninou a pevně svážeme Rolky zprudka orestujeme na oleji. Maso vyjmeme, ve výpeku orestujeme cibulky, přidáme rajčata, hrášek a necháme pár min. dusit. Dochutíme pepřem a solí, vložíme zpět role a společně vaříme, dokud maso nezměkne. Mezitím uvaříme podle návodu těstoviny. Hotové rolky servírujeme na těstovinách, přelité omáčkou a dozdobené nasekanou petrželkou.